- Konu Sahibi evcilkaktus
-
kendimi cok ınandırmıstım orjınaldır dıe hayallerimmya bu adamlar 6 liraya sattıkları seyden ne kadr kar elde edıolar acaba cok merak edıorum 50 kurusa falanmı gelıo onlara:44:
max factorun lorealın fln zten ruj kabları falan hıc yazı olmuo genelde . cok rahat orjınal dıe yutturulabılır bence max da bı çarpı ışareti tamam bitti :))Benim bahsettiğim ürünlerin de bir kısmında arap üretimi olduğunu belli eden yazılar falan vardı. Ama lancome maxfactor falan onlar orijinal gibilerdi. :)
Benim bahsettiğim ürünlerin de bir kısmında arap üretimi olduğunu belli eden yazılar falan vardı. Ama lancome maxfactor falan onlar orijinal gibilerdi. :)
benımde favorı kokum ricci ricci ahh burnuma geldı kokusu cok sevıorum ya azıma sıkasım gelıo o derece en son annecım almıstı bana
kız benim krem orjınaldır dımı sabıt fıyatından aldım zaten sıtesındede 40 tlydi bide antalyadan gonderıldı :26:dedıgım gıbı cogu hattaa hemen hemen hepsı surıyeden gelıo...
anneler ya gene dayanamıolar yavrularınabende annecıgımı cok ozledım ya gonder dıorum gondermıo okuz kocam neyse bunları topıgımızde konusuruz konuyu saptırmayalım :)
http://images.ticaretimiz.com/685767_w640_h640_2011img891502.jpg şuna bakın bu sahte olabılırmı ya 12 tl dio :26:
http://images.ticaretimiz.com/685767_w640_h640_2011img891502.jpg şuna bakın bu sahte olabılırmı ya 12 tl dio :26:
hadi ya bilmiodum vala saol hatırlattıgın ıcın durduk yere ceza alcaktım şimdicanım öncelikle link koymak yasak, resmin url sinden ekleyebilirsin
bana hic de orjinalmiş gibi gelmedi ki orjinalinin bu fiyata olması imkansız..bildigimiz salı pazarlarındakinden bu da. marka adını yazmak taklit etmek kolay
Geçmiş olsun. Son durum nedir?Sakin almayın ben aldım başına birsürü bela geldi martından bunlar hepsi kacak malmış bana ceza tebligatı geldi 200 liralik ürün aldım 48.000 bin ceza gelmiş aklım gitmiş ne yapacaz bilmiyorum reddettim ama bana ya dava açılcak yada 3 katı ceza gelcekmis allahım bu yoklukta evim kira çocuğum olmuyo bu tedavilerde zavallı esim inşaatta zor geçiniiyoruz ama insanın göz yaşına bakmıyorlar kağıt bugün geldi ve ben şıktayım bilmediğiniz sitelerde sakın almayın sakın benim gibi yanmayin
Çok geçmiş olsun inşallah mağdur olduğunu anlayıp iptal etmişlerdir cezayıSakin almayın ben aldım başına birsürü bela geldi martından bunlar hepsi kacak malmış bana ceza tebligatı geldi 200 liralik ürün aldım 48.000 bin ceza gelmiş aklım gitmiş ne yapacaz bilmiyorum reddettim ama bana ya dava açılcak yada 3 katı ceza gelcekmis allahım bu yoklukta evim kira çocuğum olmuyo bu tedavilerde zavallı esim inşaatta zor geçiniiyoruz ama insanın göz yaşına bakmıyorlar kağıt bugün geldi ve ben şıktayım bilmediğiniz sitelerde sakın almayın sakın benim gibi yanmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?