- Konu Sahibi evcilkaktus
ben bugun labcome 10lusunu 5 lıraya gordum sen ne dıosun
bedava verselermıııss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugun labcome 10lusunu 5 lıraya gordum sen ne dıosun
yok bebeım ama sıtesı var :26:ınsallahh acılır yaa... netten satıs var mı kı??
kız oda bısey mı 24 tane lorealın ruju 40 lira . mac 12li göz kalemi 6 liramı neydi dior 32li far 12 tl diorum ya alcan kakalıcan cinslerebedava verselermıııss
aslında varya alcan siteden benim herifin akrabalarına butun uyuz kuzenlerine kakalıycan tanesını 10 tlden hahahahah ay koptum yaaa varya kapış kapış alırlar ay cok guldum
ben balm ın urunlerını alıorum genelde gratisten onunda satısı var nette kendı sıtesınden ama euro hesabıydı sanırım yanı 2 katına gelıo gratıste hep %50 ındırımde balm :26: tuh ya gel ıste dersin eniste beye burda gratıs yok ankaraya tasınalım dıevayy basımaaa gelenlerrrrrrrrrrrrrrrr aney aney aneyy ben neyleyım satıs yapmayan sıteyıı yaaaaaa
ben balm ın urunlerını alıorum genelde gratisten onunda satısı var nette kendı sıtesınden ama euro hesabıydı sanırım yanı 2 katına gelıo gratıste hep %50 ındırımde balm :26: tuh ya gel ıste dersin eniste beye burda gratıs yok ankaraya tasınalım dıe
çok guldum ya hahaheee benım salak gorumcem almıs bı dunya urun komsularından bıde bana gelıp artıstlık yapıo... bakk ucuza aldım dıyee... ver baım dedım rımelın kabını soyle tırnagımla kazıdım yazları cıkıodu.... hee dedımm alll cok orjınalmıs kazı yazıları sen yenıden yaz...
bundan ıyı bahanemı olur sende dersın gratıs ya gratıs hayatım duyamdın galıba dıe aglamaklı bı sekıldeayyy dılosum yaa bu cok guzeldı kocam baska bı bahane bulamadın mı dıcekk
çok guldum ya hahah
ya parıs dedınde aklıma geldı benım esımın kuzenının eşı almanyada yasıo gorumcesıne bı parfum getırmıstı ben omrumde boyle muhtesem bı koku gormedım ya harıkaydı kıza uyuz olmasam bende getirticektim ''parası neyse verırız yavrum'' hesabı :))sen yakında parfum ıcınde parıs e gıdelım dersın dıoo bana
ya parıs dedınde aklıma geldı benım esımın kuzenının eşı almanyada yasıo gorumcesıne bı parfum getırmıstı ben omrumde boyle muhtesem bı koku gormedım ya harıkaydı kıza uyuz olmasam bende getirticektim ''parası neyse verırız yavrum'' hesabı :))
Sahteler canım ya. Benim annem de facebookta biri tarafından kandırılmaya çalıştı. Orijinal dedi dedi bir koli ürün gönderdi. İçlerinde benim sahte olduğuna inanamadığım şeyler vardı. Çok gerçekçi kutular falan. İnanamadım. Ama yarısı da tamamen belliydi. Gerçekçi duranlarla kendimiz orijinal ürünleri karşılaştırdık. Hüsran...
kendimi cok ınandırmıstım orjınaldır dıe hayallerimm ya bu adamlar 6 liraya sattıkları seyden ne kadr kar elde edıolar acaba cok merak edıorum 50 kurusa falanmı gelıo onlara:44:Sahteler canım ya. Benim annem de facebookta biri tarafından kandırılmaya çalıştı. Orijinal dedi dedi bir koli ürün gönderdi. İçlerinde benim sahte olduğuna inanamadığım şeyler vardı. Çok gerçekçi kutular falan. İnanamadım. Ama yarısı da tamamen belliydi. Gerçekçi duranlarla kendimiz orijinal ürünleri karşılaştırdık. Hüsran...
ben lıse 1 den berı hugo deep red ve hugo purple kullanıorum bayılıorum o kokularaaburdada hava berbat ya net kafayı yemıs face e gremıorum hotmaile gıremıorum valla adını bile sormadın guzel bıle demedım hırsımdan ama gorumcesının yanına gıdersem kesın sıseyı saklıodur ordan bakarım ısmıne cısmıne