- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
tamamcanım gonderıorumcanım sitenin linkini bana özelden gönderebilrmisin? Orjinal olmasa bile fiyatlar uygun incelemek istiyorum.
tamamcanım gonderıorum
dimi ama bencede orjınal deıldır ya diorun farı 6 tl olurmu hıc ya :26:Bu kadar ucuz olması şaşırtıcı
dimi ama bencede orjınal deıldır ya diorun farı 6 tl olurmu hıc ya :26:
evet ya annemede soledım oda sacmalama sakasımı olur kozmetık bu dedi ben gretise devam en ıyısıcanım ben bızım burdan bılıyorum genelde surıyeden orjınal olmayan ama kapları orjınalle bırebır urunler gelıo bence kanma canım.. yuzumuze gozumuze surdugumuz urunler allah korusn hersey olabılır...
evet ya annemede soledım oda sacmalama sakasımı olur kozmetık bu dedi ben gretise devam en ıyısı
yakında acılır bebeğim orayada valla antalyada bıle yoktu daha bu sene acılmıs gecen gıttıgımde gördüm . netten bak cıdden cok guzel seyler varya ındırımleri harıkaooo gratıssss bebegımmmmmmmmmm.... soyledıgın o gunden berı hep aklımda gozlerım hep onu arıo antakya da
yakında acılır bebeğim orayada valla antalyada bıle yoktu daha bu sene acılmıs gecen gıttıgımde gördüm . netten bak cıdden cok guzel seyler varya ındırımleri harıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?