• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soktayim!!! Bu gercekmi (resimli)

Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. BAT'a 2 günüm var fakar 3 gün önce ve bu akşam beyaz akıntı ile birlikte peçeteye hafif pembemsi kan geldi. Sizce hamilelik belirtisi midir ilk kez oluyor. Yaşayan arkadaşlar var mı?

Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. BAT'a 2 günüm var fakar 3 gün önce ve bu akşam beyaz akıntı ile birlikte peçeteye hafif pembemsi kan geldi. Sizce hamilelik belirtisi midir ilk kez oluyor. Yaşayan arkadaşlar var mı?
Benim öyle olmuştu pozitifti test yap cnm

Normal ucuz testle albi marka
Evet albiye bende güveniyorum benimde iki gün önceki testim bu. Bugün sağlık ocağında kan vercem
20171104_115235-1.jpg

Kızlar benim idrardada kandada çıktı hamile olduğum değerim 433 ama 2 gün sadece peçetede gördüğüm çamaşıra çıkmayan kanamam oluyor korkuyorum normalmi sizce

Kızlar benim idrardada kandada çıktı hamile olduğum değerim 433 ama 2 gün sadece peçetede gördüğüm çamaşıra çıkmayan kanamam oluyor korkuyorum normalmi sizce
merabalar acik renk mi kanama koyumu benimde olmustu iki aylik gebeyken acik renkli olunca kork demisti doktor koyu renkliydi bnim kanama yerlesme kanamasiymis bide cok yogun kanama olursa gel demisti doktor

Daha ultrasonda gözükmüyor onun için doktor alttan bakmak istedi tam yerleşme zamanı diye korktum izin vermedim rengi baya canlı kırmızıydı

Daha ultrasonda gözükmüyor onun için doktor alttan bakmak istedi tam yerleşme zamanı diye korktum izin vermedim rengi baya canlı kırmızıydı
aa canli kirmiziysa bida git derim ama bana hic alttan bakalim dememislerdi

Back