Soktayim!!! Bu gercekmi (resimli)

Akşam git iş çıkışı acilden ver belli olur, sonucu bize de yaz, ben de yükselmiş mi pazartesi öğreneceğim :) inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli 2018'de kucağımıza almayı nasip eder

tesekkur ederım ınanamıyorum suan işteyım ve korkuyorum 1 gun vardı adete bırde dun pembe ufacık bır akıntı vardı

Merhaba
Kan testi yaptirdinizmi ins hamilesinizdir

dr bıze tup bebekten baska olmaz dedı esımın morfolojı sperm sayısı hareketı herseyı cok cok düşüktü suan esıme soyledım şokta oda aksamdan berı umudumuzu oyle bır kırmışlarkı insan inanamıyor öğlen gidip test yaptırcam cok uğrastık kac aydır kürler caylar vıtamınler ıns doğrudur vede saglıklıdır

Erkekte Sperm sayisi icin olsun, kadinda yumurta catlamasi icin olsun Hareket cok önemli hergün en az yarim saat yürüyüse cikin.
erkek icin keci boynuzu sanada incir ve havuc kürü tavsiye ederim bol bol su icin
Insallah hepimiz bebislerimizi en yakin zamanda sapsaglikli kucaklarimiza aliriz

Bende sorun yoktu iki dogumum var eşime kur uyguladım faydası oldu sanirim

182.69 canim pozitif kaç hafta acaba 3 gibi

Gercekten mi cok güzel bi haber insallah allahim saglikli kucaginiza vermeyi nasip etsin.
Igne kullanmis miydin sen yoksa normal yolla mi oldu
Normal oldu canim allahın hikmeti olmaz dediler neler söylediler geçen ay klomen almıştım ki bende hiç birşey yok eşindeydi sorun sperm çok düşüktü

Gercekten mi cok güzel bi haber insallah allahim saglikli kucaginiza vermeyi nasip etsin.
Igne kullanmis miydin sen yoksa normal yolla mi oldu
3 haftalık sanirim çokça keçi boynuzu çoban çökerten çayı ıcirdim eşime keçi boynuzu pekmezi kuru yemiş avakado ve vitamin içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…