- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
11 gün geçtiYa tekrar baktım çok çok zor bi gölge gördüm de kaç gün geçti günün
Golgeyi gordum ama dedigim gibi kamerada.zor.cikiyo o cizgiİşte o normalde çok açık pembe canm ama gördün demi evet geciyor
Çok şükür ya gören oldu evet çıplak gözle belirgin inşallah umudum olur bu cizgiGolgeyi gordum ama dedigim gibi kamerada.zor.cikiyo o cizgi
Canım 11gün gecikmeyle çok net çizgi çıkardı sanki. İnsan bakarken çizgi görmek istediği için biraz zorluyor kendini. Çok heyecanlanmadan yarını bekle. İnşallah vardır, dualarımız o yönde..11 gün geçti
İnşallah ama bende geç döllenme oluyoCanım 11gün gecikmeyle çok net çizgi çıkardı sanki. İnsan bakarken çizgi görmek istediği için biraz zorluyor kendini. Çok heyecanlanmadan yarını bekle. İnşallah vardır, dualarımız o yönde..
Bunda ikinci çizgi yok malesef...Eki Görüntüle 2056580 sizce bu testte varmı bişey lütfen dikkatli bakin
Eki Görüntüle 2056793 bunda varmı peki
Eki Görüntüle 2056793 bunda varmı peki
Resmi uzaktan bakarsanız görürsünüz var aslında canmMalesef bunda da yok.
Pembede yokEki Görüntüle 2056580 sizce bu testte varmı bişey lütfen dikkatli bakin
Resmi uzaktan bakarsanız görürsünüz var aslında canm
Bunda da göremedim ama...Eki Görüntüle 2056793 bunda varmı peki
YorumlarmisinizTebrik ederim, hemen hastaneye gidin
Gebesin :) muhtemelen de benim gibi 2-3 haftalıkOynanamaz oldum suan
Çok dua etmişsin Rabbim de kabul etmiş işte :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin, şu çizgiyi bile görmek mutlu ediyor. Bu sefer sonrasından endişe ediyorsun beta hcg değerleri normal mi yükseliyor diye -_-Inanamiyorum her ay negatifi görünce
Aynen canim eşimde sorun vardı tüp bebekten başka şansınız yok dediler kur ilaç uğraştık tabiki çokça dua ettim ıns sağlıklı hayırlı olur tabi gerçekten varmi kan testinde belli olur inanasın gelmiyor insaninÇok dua etmişsin Rabbim de kabul etmiş işte :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin, şu çizgiyi bile görmek mutlu ediyor. Bu sefer sonrasından endişe ediyorsun beta hcg değerleri normal mi yükseliyor diye -_-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?