Canım gözün aydın hemen kan ver ve çok çok dikkatli ol ben bilmiyordum dikkat etmedim düştü yavrumDun test yapmistim cok silik cikti bugun yine yaptim bide siz bakin cok heycanlEki Görüntüle 2056571 iyim inanamiyorum
Ne yazikki ben bisey goremedim ama tel.camerasinda cikmamistir belki bilemiyorum rabbim rn kisa zamanda nasip etsinEki Görüntüle 2056580 sizce bu testte varmı bişey lütfen dikkatli bakin
İyice incelerken belki gözüküyor canm çok ama çok açık pembe çizgiNe yazikki ben bisey goremedim ama tel.camerasinda cikmamistir belki bilemiyorum rabbim rn kisa zamanda nasip etsin
Tebrik ederim, hemen hastaneye gidinDun test yapmistim cok silik cikti bugun yine yaptim bide siz bakin cok heycanlEki Görüntüle 2056571 iyim inanamiyorum
pembelik degilde 1 golde gordum hayal gibi adet gunun gectimi csnimResmi uzaklastir uzaktan bak hafif görünüyo sanki iyice baksan bi
İşte o normalde çok açık pembe canm ama gördün demi evet geciyorpembelik degilde 1 golde gordum hayal gibi adet gunun gectimi csnim
Elinde varsa bir test daha yap, sanki buna idrar çok damlatılmış gibi. Ben de tam göremedim çizgiyiİşte o normalde çok açık pembe canm ama gördün demi evet geciyor
Baska yok canm ya yok fazla damlatmadim aslında iyice baksan belki görürsün yaElinde varsa bir test daha yap, sanki buna idrar çok damlatılmış gibi. Ben de tam göremedim çizgiyi
Gölge gibi bir şey var sanki çok uğraşıp gördüm ama yanlış mı değil mi bilemiyorum canım. Hemen çık eczaneden al bi test dahaBaska yok canm ya yok fazla damlatmadim aslında iyice baksan belki görürsün ya
Eczane uzak yakın değil malesef yarın doktora gidicem inşallah vardirGölge gibi bir şey var sanki çok uğraşıp gördüm ama yanlış mı değil mi bilemiyorum canım. Hemen çık eczaneden al bi test daha
Canım senin kaç gün geçti ben seni hamile hatırlıyorum ben göremedimEki Görüntüle 2056580 sizce bu testte varmı bişey lütfen dikkatli bakin
Bu testlerden bende bi hamile çıkıyorum bi böyle ama bunu iyi incele tatlım var gibi sanki ha bidaha baksan kuzumCanım senin kaç gün geçti ben seni hamile hatırlıyorum ben göremedim
Ya tekrar baktım çok çok zor bi gölge gördüm de kaç gün geçti gününBu testlerden bende bi hamile çıkıyorum bi böyle ama bunu iyi incele tatlım var gibi sanki ha bidaha baksan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?