- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
herkese merhaba..evcil hayvan bölümüne yazdım fakat kimse yok orda sanırım..iki akşam önce arkadaşıma oturmaya giderken bir muhabbet kuşu buldum..yavru daha..sanırm evden kaçmış..kargalar falan zarar vermiş..özellikle sağ ayağı tutmuyor..aldım getirdim eve..annemlerde fazladan küçük kafes vardı ona yem su koyduk maşallah 10 dk boyunca yem yedi..
dün veterinere götürdük..ayağı kopmuş yavrumun yapacak birşey yok dedi..canı acımıyormuş artık ödem falan olmamış..ama görseniz kafeste nasıl hereketler yapıyor tek ayağıyla..
birde uçmaya başladı ama konamıyor dengesini kaybediyor..alışacak bu duruma dedi veteriner..
dün akşam ağladım resmen çabasını gördükçe..
hiç ötmüyor sesini duymadık daha korkuyor canım hala...
kendi kendine ayağı kaynamazmı acaba bir mucize olmaz mı??bu şekilde yaşayan kuşu olan var mı?
fotoğraf yükledim 8. sayfada
dün veterinere götürdük..ayağı kopmuş yavrumun yapacak birşey yok dedi..canı acımıyormuş artık ödem falan olmamış..ama görseniz kafeste nasıl hereketler yapıyor tek ayağıyla..
birde uçmaya başladı ama konamıyor dengesini kaybediyor..alışacak bu duruma dedi veteriner..
dün akşam ağladım resmen çabasını gördükçe..
hiç ötmüyor sesini duymadık daha korkuyor canım hala...
kendi kendine ayağı kaynamazmı acaba bir mucize olmaz mı??bu şekilde yaşayan kuşu olan var mı?
fotoğraf yükledim 8. sayfada
Son düzenleme: