İzin alıyorlar burada üç gündür kesintisiz bu haldeler. İzinleri aslında 23.00'e kadar oluyormuş. Ama uzatıyorlar tabii. Bence hiç izin verilmemesi gerekiyor arada bir ya ben de böyle yapmaya karar verirsem diyorum sonra vazgeçiyorum ne kadar rahatsız olduğum aklıma geliyor.
Eger izinli ise gece 11 e kadar izin veriliyor 12 değil ama izinli değilse saat 9 sa olsa polis çağırıldığında bitiyor.Bu düğün sesleri insanların yaşama hakkına büüyk boyutlu bir gasptır, tecavüzdür. Eğer komşuların bedduasını, küfrünü almak istiyorsan sen de böyle evlen :) ben anlamıyorum, insanların hakkına girerek, beddualarını alarak mutlu olabileceklerine gerçekten inanıyorlar mı? Bana ne onlrın evliliğinden? Hiç iyi niyetli değilim ben bunlara karşı ve ettiğim laflar, dileklerim hiç hoş değil.
Sokak düğünü yapacak olanlar üstlerine alınabilirler çünkü onlara söylüyorum.
Sen sakın yapma. :)
Var pasta kesimi vs hatta bana göre salon düğünlerinden daha masraflı oluyor.Masa sandalye kiralama.Müzik alaetlerı,solist,yemek sokak düğünleri benim gördüklerim yemekli,3-4çeşit yemek,yanında içeceği,tatlısı çerezi vs gelin çıkışı genelde konvoy eşliğinde kuaförden geliyor .Sokak dugunu hic gormedim cok merak ediyorum nasil oluyor.Gelin damat cikisi pasta falan yok degilmi herkes oynamaya basliyor hemen.
Yemekte mi var ee bu insanlar pastali dugun salonu tutmuyor acaba kulturleri boyle demekki para harcaniyor yani.Var pasta kesimi vs hatta bana göre salon düğünlerinden daha masraflı oluyor.Masa sandalye kiralama.Müzik alaetlerı,solist,yemek sokak düğünleri benim gördüklerim yemekli,3-4çeşit yemek,yanında içeceği,tatlısı çerezi vs gelin çıkışı genelde konvoy eşliğinde kuaförden geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?