İyi pazarlar hanımlar, hemen birşey soracağım çok vaktinizi çalmayacağım. Sokak düğünleri hakkında... Hepimizin kanayan yarası, kimsenin sevmediği şu sokak düğünleri bu aralar bizim de kabusumuz. Dün gece evin çok yakınında gece saat 03:30'a kadar kına gecesi yaptılar. Evet saati yanlış yazmadım, en sonunda polis çağırdık ve sağolsun polisimiz sayesinde bitirdiler ama muhtemelen aynı grup şu an yine evin dibinde, pazar günü olmasına rağmen sabahtan beri düğün yapmaya başladı. Ses çok rahatsız edici. Bu sokak düğünleri saati kaç olursa olsun yasak değil mi? Ben şikayet etmek istiyorum ama gündüz olanları hangisine şikayet ediyoruz bilmiyorum.
Zabıta ya da polis?
Ve en önemlisi, kolluk kuvvetleri buna müdahale eder mi? Yasak değil mi bu? Eğer birşey yapmıyorsa, hukuken serbestse ben de uğraşmayayım, güvenlik güçlerini de yormayayım hiç. Ama yasaksa ve müdahale ediyorlarsa ben de vatandaşlık hakkımı kullanayım. Pazar bugün ya milletin uyumasına, dinlenmesine izin vermediler.
Var mı pazar günü gündüz düğünü şikayet eden?
Zabıta ya da polis?
Ve en önemlisi, kolluk kuvvetleri buna müdahale eder mi? Yasak değil mi bu? Eğer birşey yapmıyorsa, hukuken serbestse ben de uğraşmayayım, güvenlik güçlerini de yormayayım hiç. Ama yasaksa ve müdahale ediyorlarsa ben de vatandaşlık hakkımı kullanayım. Pazar bugün ya milletin uyumasına, dinlenmesine izin vermediler.
Var mı pazar günü gündüz düğünü şikayet eden?