bu kış aylarında ev ne kadar sıcak olsada hani bizler üstümüz acık yatamayız ya bende minik kraliçemin üzerini o uyurken örtüyorum içgüdüsel bişey,petegin dibinde sepetinde uyumasına rağmen yinede uyurken üşür diye üstünü örtüyorum bebekliğinden beri,oda alıştı,arada bir üstü açılınca yanına gidip örtüyorum bunu artık kabul etti iyice gömülüyor örtünün altına...evde besleyipte birde bu kış aylarında sokaga atılan canlılara yazık bunu yapanlarıda allah görüyor vicdansızlar....googleden fatih camisindeki kediler diye arattım ve gözlerime inanamadım,dün gece ağla ağla kendi kendime...resimlerini gördüm okudum ve tüylerim ürperdi..ağlaya ağlaya baktım,artık orası vicdansız insan demicem yaratıkların kedileri bırakacakları yani atacakları bir mekan olmuş bazı mahalleliler kendi mahalle kedilerini toplayıp oraya fatih camisine atıyorlarmış..o cami yakınlarındakiler ve camide ibadet etmeye gelen sözde dini bütünler ordaki o yavruları yok etmek için türlü yollara basvuruyorlar..resimlerine bakmaya gönlüm elvermezken oraya gidince ne hale gelirim bilmiyorum...gözlerime inanamadım aclıktan hastalıktan sürünüyorlar bununla kalsa iyi birde insanım diye gecinen küçük beyinlerin işkencelerine maruzlar...artık orası bir nevi hayvan işkence kampına dönmüş yazlıarı okudum devlet hiç ilgilenmemiş zamanında toplayıp denize atmışlar bogarak öldürmüşler..kimi zaman toplayıp sahil kenarlarına atmışlar oralar cokmu güvenli deniz kenarı taş...hepsi degil tabi bazıları camiye ibadete gelir namazını kılar sonrada kedileri atıp yok etme yoluna giderler hayvanseverlerin bıraktığı mamaları yok ederler işkence yaparlar...o resimlere bakın arkadaslar hangi vicdana sığıyor cocukların maskarası olmuşlar hamile olanlar doğan kediler ne olacak bunların hali...bazı kıt beyinliler eve kedi alıyolar nasıl olsa sıkılınca atarız o camiye bakarlar düşüncesindeler...resimlerine baktıkca insanlığımdan ben utandım karınları deşilmiş bazı hayvanseverler mama su götürüyor cok hasta olanları gönüllü tedavi ettirip daha güvenli bir yere bırakıyolar hepsini okudum..bir resim var bembeyaz ev kedisi tüylü oraya atılmış ve tek gözünü parcalamışlar bunu yazarken bile ölüyorum üzüntüden...gidecegim gitmeden önce googlede baktım yüreğim dayanmadı mama su götürecegim...devlet niye buna duyarsız hasta olan onlarca kedi var kurtlananlar cabası doguranlar cabası...resimde coğu soğuktan üst üste yapısıp büzülmüşler..o kadar cokkiiiii......kimi şanslı olanlar sıcak bir yuva bulmuş ama ya diğer onlarcası...oraya bazı hayvanseverler yuva yapalımda sogukta kalmasınlar diye netten duyuru yapmışlar 3 kişi gelmiş sadece....bumu insanlık...avrupada hayvan mahkemesi bile varken biz hangi yüzle.........ama işte falanca yerde ücretsiz bir ünlü konseri olsa milyonlar kosar ordaki o masumlara yardım eli uzanmıyor orası zaten hastalıktan sefaletten işkenceden dolayı ölüme yakınlaşan kedilerle dolu...devlet işte.....daha fazla yazamayacagım cok sinirlerim bozuk