Şoka Girmiş ...Ne Yapilabilir ???

Bazı şeylerin aksi sonraları ortaya çıkabilir. Belkide alınan bebeğiyle ilgili bir halisülasyon görmüş olabilir. İnsanlar yaşadıkları talihsiz olayları kafalarında evirir çevirir bilinç altında sürekli uğraşırmış. Ve daha sonra kendi kendine hayallerle olaylara çevirebilir. İnşaALLAH düzelir. Ama down sendromu olsa bile 5 aylık bebek canlı canlı nasıl alınmış çok merak ediyorum. Bunu yapan doktor nasıl bir vicdan taşıyormuş acaba.. Ne olursa olsun hastada olsa doğunca ölecek bile olsa o bir canlı ve hz ALLAH'ın insayitifne bırakılması gerekir hayatı eğer anne hayatını ciddiğ anlamda tehlikeye atmıyorsa tabi. İnşaALLAH düzelir.

Allah şifa versin
çok üzüldüm
siz unuttu sansanız bile o unutmayıp içine atmıştır muhtemelen
çok zor yaa
bebeğin alınma kararını verme aşaması da çok zor bence

kızlar bebek hem down sendromluydu hemde anne karnındaki bebeğe giden damarlar tıkanmıştı ,bi şekilde alınması gerekiyordu zaten ve içerde ölüp anneyi tehlikeye sokabilirdi..mecburdu yani ,ama tabi ya değilse düşüncesi yerleşti kadının kafasına ...
bu arada dün bir şok tedavisi daha yapılmış ve biraz açılmış ,kızını sormuş ,yemek yemiş şimdi annesinde kalıyomuş..inşallah iyileşir ..

çok geçmiş olsun. doktorun dediği gibi zamanla düzelecek dediklerinize göre.

ÇOK SEVİNDİM CNM kaydirigubbakcemile2 ALLAH EN KISA ZAMANDA ŞİFALAR VERSİN :Saruboceq:SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN

belki tuhaf gelecek size ama nazar değimiş olabilir bir yandanda dua falan okuyun çok iyiymiş anlattığınıza göre allah yardımcınız olsun

belki tuhaf gelecek size ama nazar değimiş olabilir bir yandanda dua falan okuyun çok iyiymiş anlattığınıza göre allah yardımcınız olsun

neden tuhaf olsun cnm katılıyorum sana olabilecek bir ihtimal çünkü
daha önce başkasıda yazmıştı nazar olabilir diye

eylül166;8108703]kızlar bebek hem down sendromluydu hemde anne karnındaki bebeğe giden damarlar tıkanmıştı ,bi şekilde alınması gerekiyordu zaten ve içerde ölüp anneyi tehlikeye sokabilirdi..mecburdu yani ,ama tabi ya değilse düşüncesi yerleşti kadının kafasına ...
bu arada dün bir şok tedavisi daha yapılmış ve biraz açılmış ,kızını sormuş ,yemek yemiş şimdi annesinde kalıyomuş..inşallah iyileşir

Merak etmistim bende duzelmeye baslamis cok sevindim.Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.

çok geçmiş olsun allah acil şifasını versin :Saruboceq: benim teyzemin komşusunun başına böyle bişey gelmişti ve olayın ilk tanığı bendim:çok üzgünüm: o başına geleceği anlamış ve 5yaşındada küçük bi kızı vardı bizim kapıyı çaldı 20 yaşında genç bi kadın ben çok kötü oluyorum çocuğuma sahip çıkarmısınız derken evine geçti ve oturdu kaldı peşinden gittik teyzemle elleri kenetlendi konuşmaz oldu gözleri bir yere kenetlendi kaldı cebinden kocasını aradık hemen geldi kucaklayıp hastaneye götürdü aynı sorun şok geçiriyomuş dili şişmiş bide onun uyuşmuş tüm vücudu orda bi iğne yapmışlar nasılsa çözülmüş ve kendini yerden yere atp sinir krizi geçirmiş bi gece hastanede kalmıştı bu gibi durumlar ufak şeylerin birikip patlak vermesiyle oluşuyor tabii o kızcağız ufak bişey değildi öğrendiği kardeşi diye bildiği kişinin kocan bana aşık benimle yatıyo demesinden sonra böyle bi şey gerçekleşmiş o ayrı konu allah korusun yaa allahım acil şifa versin ne diyeyim çok üzüldüm o küçük kızı hatırladımda bu bayanın kızıyla aynı yaştalar sanırım yavrum benim oda ağlıyodu annecim iğleş ne olur diyee çok zor şey bunlar allah kimseye yaşatmasınbenneyaptımki

geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda ne zor bi durum allah sevdiklerine bağışlasın sağlıkla....

YÜce rabbım tÜm Şıfa bekleyenlere Şıfa versın tez zamanda

Çok geçmiş olsun arkadaşım...
yaşadığı olay kolay değil,belli ki bilinçaltına yerleşmiş ve
günden güne hasta etmiş ve en sonunda patlak vermiş...
sizin yapacaklarınız neler,bence bunları uzman doktorda öğrenin,
çünkü ufak bir yanlış,belki çok büyük sonuçlar doğurur,
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Allahım şifa versin...
sevgiler...

bebeğini aldırdığı için depresyonda olabilir
kızıma da dawn sendromlu olabilir demişlerdi
Allah ım düşünmesi bile kötü
eşim aldırırız o zaman demişti
ben hiç bir zaman istememiştim..
bebeği yüzünden olabilir..
Allah şifasını versin
yazık yavrusuna..
elinde değil demekki napsın kadın

sağolun kızlar ,
düzeldi çok şükür ,ikinci ve üçünc kez şok tedavisine girdi ve tamamen açıldı ,

geçen gün görmeye gittim ,herşeyi hatırlıyorum ,konuştuklarınızı duyuyordum ama kendimi ölü sanıyırdum diyo ,konuşsamda duymazlar gibi geliyodu diyo ,
şok tedavisini ise kanser oldum beni kemoterapiye sokuyolar sanıyorum diyo,yani herşeyi hatırlıyomuş fakat olayları farklı yorumluyomuş,çok enteresan ,ve ailesine bişey oldu sanıyomuş yani gözünde hep kızının kocasının öldüğü filan geliyomuş..,neyseki allahtan şimdi iyi ,her akşam dışarı çıkıyolar ,eşiyle kızıyla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…