canım çok çok geçmiş olsun; çok üzüldüm ya; allah tez vakitte şifa versin çocuğuna ailesine bağışlasın. psikolojik gibi görünüyor bebeğinin acısını unutamamış içinde biriktirmiş olabilir. bende 10 sene evvel babamı kaybettim canım. uyanıp kalktığımda mutfakta babamı vefat etmiş buldum. babamla aramda özel bi bağ olduğu için şoka girdim, yatmadan evvel kalbini tuttuğunu görmüştüm sorduğumda yok bişi demişti. eğer uyumasaydım ölmezdi diye kendimi suçladım. o günlerde geleni gideni hatırlayamıyorum bile. konuşuyordum oturuyordum ama olanın bitenin farkında değildim. 3 gün sonra kendime geldim etrafı yıkıp dökmüşüm. sonrasında da ne zaman hastalansam yada birşeye çok üzülsem rüyamda hep babamı bulduğum o geceyi görüyorum ve ağlaya ağlaya uyanıyordum uyandığımda da etrafımda kim varsa ailem yada eşim tanıyamıyordum. bir arkadaşım psikiyatristti. onunla konuştum bana sakinleştirici falan vermeye başladı. sonra bir gece babamı rüyamda gördüm bana senin ne suçun var öldüğümü artık kabul et dedi. o günden sonra kendimi biraz toparladım ama hala hastalansam o rüyayı görmekten korkarım. travma olarak kaldı anlayacağın. onunla konuşmayı deneyin; fazlada üstüne gitmeyin derim ben. allah tez zamanda şifa versin inş.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENDE ZOR GÜNLER YAŞAMIŞSIN
ALLAH SABIRLAR VERSİN :a015:
allah acil şifalar versin çok üzüldüm canım:gitme::Saruboceq:ya acaba nazarmı deydiki çünkü kayınvalidesi bile çok memnunumuşya çok hamaratmış ondan aklıma geldi:uhm:bi okumak lazım
canım çok çok geçmiş olsun; çok üzüldüm ya; allah tez vakitte şifa versin çocuğuna ailesine bağışlasın. psikolojik gibi görünüyor bebeğinin acısını unutamamış içinde biriktirmiş olabilir. bende 10 sene evvel babamı kaybettim canım. uyanıp kalktığımda mutfakta babamı vefat etmiş buldum. babamla aramda özel bi bağ olduğu için şoka girdim, yatmadan evvel kalbini tuttuğunu görmüştüm sorduğumda yok bişi demişti. eğer uyumasaydım ölmezdi diye kendimi suçladım. o günlerde geleni gideni hatırlayamıyorum bile. konuşuyordum oturuyordum ama olanın bitenin farkında değildim. 3 gün sonra kendime geldim etrafı yıkıp dökmüşüm. sonrasında da ne zaman hastalansam yada birşeye çok üzülsem rüyamda hep babamı bulduğum o geceyi görüyorum ve ağlaya ağlaya uyanıyordum uyandığımda da etrafımda kim varsa ailem yada eşim tanıyamıyordum. bir arkadaşım psikiyatristti. onunla konuştum bana sakinleştirici falan vermeye başladı. sonra bir gece babamı rüyamda gördüm bana senin ne suçun var öldüğümü artık kabul et dedi. o günden sonra kendimi biraz toparladım ama hala hastalansam o rüyayı görmekten korkarım. travma olarak kaldı anlayacağın. onunla konuşmayı deneyin; fazlada üstüne gitmeyin derim ben. allah tez zamanda şifa versin inş.
Inanin yazdilarinizi okuyunca gozyaslarimi tutamadim su anda yazarken bile ellerim titriyor allah dusmanima bile yasatmasin bunlari.
Ne zor gunler gecirmissiniz allah bir daha yasatmaz insallah.
sagol canim dedigin gibiGecmis olsun Papricim...:teselli:
Düsünsene sana birsey olmasinin düsüncesi bile Annecigini ne hale sokmus....Allah göstermesin allah saklasin gercekten birsey olsa insan düsünmek bile istemiyor...:1no2:
Evlad hicbirseye benzemiyor.....belki bahsi gecen kadincagizinda aldirdigi cocukla ilgili birsey oldu ic dünyasinda...bilemeyiz..:çok üzgünüm:
Allah yardimcisi olsun...kizina bagislasin onu:Saruboceq:
sağolun arkadaşlar ; yani ne bileyim içine ata ata bir yıl sonra çıkarmı acısı? ben geniş bir insanımdır ve biçok şeyi kafama takmam,yani çok ciddi boyutta olmadıkça,ölüm v.s.gibi...tabi yaşamayan bilemez dediğiniz gibi kimbilir ne oldu da bu hale geldi,
ayrıca papricim geçmiş olsun sizede ,sanırım hemen hemen aynı şey ,birden bire gerçekleşen bir durum ..bugün aradım yine aynıymış ,su içmiş wc ye gitmiş o kadar...
canımm başın sağolsun ..evet çok zor bir durum, insan kendini suçlu hissetmekten alamıyor kendini böyle durumlarda ,ama kabul etmek lazım bazı şeyler takdir -i ilahi ..allahın takdiri ,önüne geçemessin..allah seninde yarımcın olsun ,sevdiklerinin acısını göstermesin...
ayy yazdıklarını okuyunca agladım yemın ederim basın sagolsun canm yakınlarını kaybetmek cok zor bende hep dusunurum ya sevdiklerim basına bısey gelse naparım dıye rabbım yastmsın dıyecegım ama yasayacagız bıgunmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?