Öyle böyle dikkat çekmiş. Amacına ulasmis işte :))der ama 1.5 aydır aynı eteği giyen ablam nevruz....
Öyle böyle dikkat çekmiş. Amacına ulasmis işte :))
Vala ben bilmiyorum izlemiyorum o tarz programları. Ne giyer ne giymez bilemem ama bir kaç sitede okuduğum kadariyla kadının evlenmeye niyeti yokmuş. Ama ünlü olmak amacına ulasmis. :))1.5 aydır aynı mavi etek ...
Vala ben bilmiyorum izlemiyorum o tarz programları. Ne giyer ne giymez bilemem ama bir kaç sitede okuduğum kadariyla kadının evlenmeye niyeti yokmuş. Ama ünlü olmak amacına ulasmis. :))
He he zaten hep öyle derlerbende izlemiyorum da gözüm kaydı bir kere !
Vala ben bilmiyorum izlemiyorum o tarz programları. Ne giyer ne giymez bilemem ama bir kaç sitede okuduğum kadariyla kadının evlenmeye niyeti yokmuş. Ama ünlü olmak amacına ulasmis. :))
He he zaten hep öyle derler
Kendimi cürütmedim benim izlemeye zamanım yok çünkü 7 aylık yaramaz bi kızınız birde okuldan eve gelen yamyam bir oglunuz olsun görürüm sizi de:))kendinizi çürütmenize sevindim.... :)
Böyle programları kimin sıkı takipçi olduğunu öğrenmiş olduk bu sayede valla ben hiç dikkat etmemiştim etege ve kadına
Birkaç kez görmüştüm, hoşlanmadım hal ve hareketlerinden ama bence giyim eleştirilmemeli.. Herkesin imkanı olmayabilir. Bir defasında her gün yıkıyorum üstümdekileri demişti.der ama 1.5 aydır aynı eteği giyen ablam nevruz....
Ablamlarin evinde tv yok onlar bile duymuş Nevruz'ubende izlemiyorum da gözüm kaydı bir kere !