• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok market ürünleri hakkında..

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
merhaba arkadaşlar..
ilk kez yazıyorum bu bölüme..alışveriş delisi biri olarak günde hiç gitmiyorsam 2 kez illaki büyük marketlere gider hem takip ederim hem evde varsa bile imkanlarım dahilinde yedeklerini alırım..
dünde ŞoK markete uğradım yolumun üstü diye..
buzdolabı koku giderici 1 tl...ve bulaşık makinesi için koku giderici limonlu 1 tl idi..4 er 5 er aldım koydum..ve bunun yanında bi çokkk şeyde 1 tl şu anda..yakınlarınızda var ise gidin görün derim...

teşekkürler canım bizim sokakta var gidip bi bakıyım.. başka neler vardı gözüne çarpan?

bayağı bişiler vardı markalarını hatırlamıyorum cnm..ama gerçekten çok uygundu herşey..

merhaba arkadaşlar..
ilk kez yazıyorum bu bölüme..alışveriş delisi biri olarak günde hiç gitmiyorsam 2 kez illaki büyük marketlere gider hem takip ederim hem evde varsa bile imkanlarım dahilinde yedeklerini alırım..
dünde ŞoK markete uğradım yolumun üstü diye..
buzdolabı koku giderici 1 tl...ve bulaşık makinesi için koku giderici limonlu 1 tl idi..4 er 5 er aldım koydum..ve bunun yanında bi çokkk şeyde 1 tl şu anda..yakınlarınızda var ise gidin görün derim...

şok market iş yerimin tam karşısında ama o dediğin kokulardan özellikle almadım çünkü markası hiç tanınmış değildi..korktum makinem bozulur diye valla...​

ben kullanıyorum ve diğer markalardan hiç farkı yok..hem makineyi bozacak bir durum değil ki...amaç sadece koku

şok market iş yerimin tam karşısında ama o dediğin kokulardan özellikle almadım çünkü markası hiç tanınmış değildi..korktum makinem bozulur diye valla...​

hiç bilmediğim dediğin marka şokun kendi ürünüdür büyük ihtimalle. ben geçen sezon şokta çalıştım ordan biliyorum şok ürünleri isim değiştirdi şokun kendi ürünlerinde artık şok yazmıyo paketin arkasına bakarsanız migros tic a.ş şok mağazası gibi bi yazı varsa şoka ait bi üründür

Bugün şokta bebekler için termos vardı 7,5 tl çok şirin bişe çelik kaplamalı..tavsiye ederim!!

Sok un butun urunlerini begeniyorum hep guzel yerlere yaptiriyor urunleri. Arkasini okursaniz nerelere yaptirdigi yaziyor zaten. İndirimleride cok guzel oluyor deneyin kizlar. He birtek bulasik deterjanini sevmiyorum kopurmuyor digerleri guzel.

Şok marketin haftalık promosyon ürünlerini ben takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyor...
Klozet takımı almıştım yani çok kaliteli değildi 10 liraya ama istedim renkte idare eder..
Çerezlik aldım çok güzel kullanışlı şekilli bişey...
Alez aldım yatak için,, tam yatağımıza göre hem de..İkeada görmüştüm 20 liraydı ve öyle kaliteli değil alta su aksa geçer,, şoktakinin altı muşamba gib değşik bi kumaştı güzeldi...
Yani güzel promosyonlar oluyo çarşambaları haberiniz olsun:34:

Ben de şok çu oldum çıktım herhalde :) BİM a101 ve şok üçlüsünü takipteyim ama en çok şoktayım :)
Crown gazoz amigo cipsleri Piyale makarnası promosyonları çok güzel. Temizlik malzemelerini kullanmadı henüz genelde yiyeceklerle ilgilendim :)

Şoktan Piyale kabartma tozu aldım ama hic kabartmadi bir daha almiycam.

Mintax yumuşatıcı kullanan var mi hanımlar? Bulut yumusaticiyla havlularim sert olmaya başladığı için mintax i denemek istiyorum.

Back
X