Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

Bu arada saçlarım süper oldu.Çok parlak oldular.Her gören soruyor.Zaten ben de bir kaçını bıraktım dediğim gibi. ama yağlardan ve sinamekiden asla vazgeçmem

peki bu soya yağı yağlı saçlar içinde uyqun mudur? ben hiç kullanmadm.. kullanmak istiyorum.. bi yan etkisi falan war mıdır?

peki bu soya yağı yağlı saçlar içinde uyqun mudur? ben hiç kullanmadm.. kullanmak istiyorum.. bi yan etkisi falan war mıdır?

Canım soya yağı hakkında bilgim yok.Zaten benim guatrım var.İstesem de kullanamam.Guatırı olan arkadaşlar dikkat etsin

nerden anladın??? herkes öle diyo da.. qidemedm doktora daha..

altıncı his diyelim:)) ihmal etme bence.Ben de hashiato türüyüm.Eğer guatrın varsa sakın ama sakın soyayı hiç bir yerde kullanma.en baş düşmanı guatrın.ama hazır gıdalarda çikolata bisküvi gibi şeylerde soya lesitini var.Uzak duramıyoruz malesef.Dr'a gitmeyi ihmal etme.Saç dökülmen varsa guatr da yapabilir

saçıma da mı sürmiyiim ( saç dökülmem çok az yani belki 20 tel falan banyo sırasında.. peki nasıl bi etkisi oluyo alerjik falan mı?

saçıma da mı sürmiyiim ( saç dökülmem çok az yani belki 20 tel falan banyo sırasında.. peki nasıl bi etkisi oluyo alerjik falan mı?

guatrın varsa şayet, soyayı kullanma bence.Sonuçta saç derisi tarafından emiliyor yağlar.Ben düşünmüyorum kullanmayı.Soya sosu da dahil soya ürünleri guatırı ilerletiyormuş

guatrın varsa şayet, soyayı kullanma bence.Sonuçta saç derisi tarafından emiliyor yağlar.Ben düşünmüyorum kullanmayı.Soya sosu da dahil soya ürünleri guatırı ilerletiyormuş

en iyisi yarın direk doktora qitmek ondan sonra duruma qöre başka bi yöntem bulurum.. çok teşekkür ederm canm..

quatr olanlar için tehlikeli mi??

ya ben yıllardır hipotiroid hastasıyım ve doktorumda ankarada çok tanınmış bir profesör... bana bununla ilgili hiçbir uyarıda bulunmadı bende bi yan etkisini görmedim... tabi guatrın birsürü türü var bilemeyeceğim şimdi , ama için rahat etsin sen bi sor doktoruna yinede...

Son düzenleme:

Ben de hipotroid hashimato hastasıyım.Zaten dr'lar bişey söylemiyor.Tv'ye bir dr çıkmıştı.Adını hatırlayamadım.Doktorum programında guatırı olanların yememesi gereken şeyleri söylemişti.Bunların en başında soya fasulyesinin geldiğini,yağını sosunu vs hiçbir şekilde kullanılmaması gerektiğini söylemişti.Ben de o zamana kadar bilmiyordum

FATALE evet uzakdoğulular soya ürünlerini çok fazla kullanırlar yeşil çay,yulaf,soya,kahverengi pirinç uzakdoğuluların vazgeçemediği şeyler arasında.Zaten yeşilçay ve soya birlikte kullanıldığı zaman birde bu tedaviye ek olarak saw palmetto bitkisi ilave ediliyor işte o zaman erkeklerdeki saç dökülmelerine iyi geliyor.Tabi dikkatli kullanmak gerekir çünkü yanlış kullanımında erkeklerin vücut kıllarını da döküyor.Çünkü bunlar testesteron hormonunun başka bir çeşiti olan ve saç üzerinde çok etkili olan DHT(dihidrotestesteron) hormonunu bloke ediyor.Bilindiği üzere DHT hormonu fazla dirençli olan kişilerde saç dökülmesi fazla olur.Uzakdoğuluların sadece kadınlarının değil erkeklerininde saçlarının maşallahı var.Ve görüldüğü üzere erkeklerinin saçları çok gür ve vücut kılları da yok denecek kadar az.Kadınlarında tüyler varsa yapsa yapsa pirinç yapmıştır kesin tüylenmeyi.Sadece yemekle kalmayıp pirinci kozmetik ürünlerinde sıkça kullanıyorlar.Gerçi bilmiyorum kanıtlanmış mı pirincin tüylere etkisi ama bir çok kullanan arkadaş da tüylenme şikayetleri artmış benimde psikolojikmidir nedir sanki tüylerin rengini koyulaştırıyor gibi bir his uyandırıyor bende.Bilindiği üzereki saçlara uygulanan pirinç yağı beyazlayan saçları koyulaştırıyor belkide korkum bundandır...

Hatta soya sütü ile ilgili bir haber vardı Amerikalı bir genç hergün günde 1 lt soya sütü tüketiyormuş 1 ay sonra vücut kıllarının döküldüğünü farketmiş dr. soya sütünden kaynaklandığını açıklamıştı.Yani soyanın östrojen hormonunu arttırdığı bir gerçek.
Bende çok severim soya sütünü tadını ama yan etki yapar vücut hormon dengemi bozar diye çok fazla tüketmeyeye özen gösteriyorum.

bizde soyalayi masaj yagi olarak kullanirdik içine esans yag katarak ve herkes çok memnun kalirdi ama kimseye solemezdik faydasini gorursen canim bende kullaniyim gdo yuzunden kullanmioduk uzun zamandir bizde

Soya yağını kullandığınız zaman vücudunuzdaki tüylerinizde bir aktifleşme gözlemlediniz mi acaba.Cilde faydası olduğuna ben de inanıyorum.Ben TAYLAND dayken bir güneş kremi almıştım aslında Fransız markası ama Orada da vardı,yaklaşık 3 sene öylece kaldı hiç kullanmadım bilseydim böyle güzel bir ürün olduğunu geciktirmeden kullanırdım.Son kullanma tarihi 2014 olduğu için bari tarihi geçmeden kullanayım dedim.Cildime çok iyi geldi kesinlikle bilindik güneş kremlerine benzemiyor çok güzel ve hafif nemlendirici krem gibi.İçeriğini okumuştum soya da vardı içinde belki de O böyle güzel bir bakım yapıyordu cildim parlak ve berraktı hatta yurtdışına çıkınca hemen stoklamayı düşündüm şuan idareli kullanmaya çalışıyorum ki bitmesin.Ama kullandığım zamanlarda tüylerimde herhangi bir uzama falan gözlemlemedim ya da tüylerimin rengini koyulaştırma.Belki yeni başladım ondandır ya uzun vadede kullanıp böyle bir etki yaparsa diye korktum şmdi açıkçası çünkü konuyu açan bayan da dudak üstündeki tüylerini uzattığından bahsetmiş eğer böyle bir şey yaparsa benim için kötü olur çünkü yüzümde çok olmasa da tüyler var ama çok sarı olduğu için hiç belli etmiyor eğer onları koyulaştırırsa belirgin olurlar bu benim için çok kötü olur.Deneyen biri olarak lütfen bilgilendirirmisiniz beni?

Ben yurt dışındayken 4 aylığına çinlilerle beraber yaşadım her gün beraber yemek yedik. Bir kere sadece beyaz pirinçten ve sırf suyla haşlayarak pilav yapıp yiyorlar. Yani yağ, tuz tavuk bulyon falan yok. Onu tabağın içine koyup üzerine de başka yemekler ekleyip karıştırıp yiyolarlar ve o yemeklerde de hep soya sosu var. Yani kısaca ben oradayken her gün soya soslu yemek, pilav ve de çok fazla balık yedim. Ve de saçlarım ciddi anlamda inanılmaz hızlı uzuyordu. Hatta saçlarımı jiletle kesiyordum. Pirinç suyunu birşey için kullandıklarını görmedim çünkü irinç yapma makineleri olduğundan suyuda içinde buharlaşıyordu zaten. Neyse bir de hint yağı kullandım ben orada. Ve döndüğümde annem cidden şok geçirmişti. Ne oldu senin saçlarına böyle diye. Hem çok uzun hem de çok gürdü. Ama gelin görün ki Türkiye ye dönünce uzaması yine normale döndü.. Çünkü annem soya soslu yemekleri sevmez, benTürkiye de balık yemeği sevmiyorum öle hergün pilav yemektende hoşlanmazlar malesef o yüzden benimşu anda saçlarım normal uzuyor.

Canım ben vücut tüylerimde bir artış falan görmedim. Gerçi ben soya yağı da kullanmadım soya sosu kullandım, yedim daha doğrusu. Hatta bu konuyu da unuttuğumdan denememiştim bile. Ama şimdi aklıma geldi denicem bende. Çünkü cidden saç için çok faydalı. Ama bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Yazın 3 ay ellerim her gün soya yağının içindeydi el kıllarıma hiç de bir şey olmadı hala seyrek ve çok açık renkli. Korkma bence soya cilt için faydalıdır ama işte şimdi bu genetiği değiştirilmiş soya kullanımı Türkiye'de çok yaygın o yüzden yiyerek tüketilmesini hiç önermeyeceğim.

0.7 mmlik bir saç uzaması ne tür bir cetvelle ölçülür bilemiyorum ama yalan değildir çünkü aşırı bi uzama değil hani 0.7cm dese tamam yok artık derdik ama bu olası bir uzama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…