Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

3.5 liriaya küçük bir şişede aldım ben demin
ama arkadaş akşamdan sabaha kadar tuttuğunu yazmış korkarım ben ..
yapan var mı bunu ?

canim niye korkuyorsun bildigin yag yagin ne zarari olacakki hem gece bekletirsen süper icine isliyip aninda uzatiyor bak gör sende sasiracaksin

he birde herkese burdan evet yemeklere koyulan yagi
benim aldigim soya yaginin üstünde bir kadin ve tavaya yagi döküyor öyle bir resim var
yani yemeklere ama sac icin süper deneyin bana hakk vereceksiniz
he birde aama boyatirsaniz iyice soka girersiniz cünkü ben hala soktayim 1 gecede okadar uzarmi sac ama uzadi boyadan daha belli oluyor

zeycancim bu yagi nerede buluruz ben avusturyadayim yag bölümünemi bakcaz sen hangi marketten aldin spar billa yada hoferde varmidiir

zeycancim bu yagi nerede buluruz ben avusturyadayim yag bölümünemi bakcaz sen hangi marketten aldin spar billa yada hoferde varmidiir

ben o dedigin magazalari tanimiyorum ben hint dükkenindan aldim ama öyle normal gida marketlerdede var bildigin soya iste sorarsan bulursun yemeklere döküyorlar bense saca

arkadaslar dün gece yine yaptim tekrardan azicik uzamis ya acayip oldum ya her uygulamada böyle uzuyorsa sasiririm ya

bu konuyu actim ama hala inanamiyorum nasil böyle 1 gece uzar yaa

arkadaslar dün gece yine yaptim tekrardan azicik uzamis ya acayip oldum ya her uygulamada böyle uzuyorsa sasiririm ya

bu konuyu actim ama hala inanamiyorum nasil böyle 1 gece uzar yaa

ben de kirpiklerime hint yağı sürmüştüm resmen bir gecede uzamıştı. Olabilir yani. Ben de deneyecem hemen zaten soya cilde de çok faydalı bir ürün. İnşallah benimki de uzar yaaa.. :lepi:

önümüzdeki hafta bakicam marketlere yag bölümünde bulurum zaten cit cit bakicam yaz gelince uzuyoo ama sabir lazim iste benim sacta 20 cm uzasa bile yarisi kadar duruyo hatta yarisindanda az benim daha fazla uzatmam lazim

baktimki kendi sacim cikmis 0.7 mm

ilahi hiç gülüceğim yoktu o kdr olduğunu nerden anladn

ben de kirpiklerime hint yağı sürmüştüm resmen bir gecede uzamıştı. Olabilir yani. Ben de deneyecem hemen zaten soya cilde de çok faydalı bir ürün. İnşallah benimki de uzar yaaa.. :lepi:

kirpiklerime bende bu aksam sürecem aklimdaydi ama hep unuttum iyi hatirlattin sagol =D

baktimki kendi sacim cikmis 0.7 mm

ilahi hiç gülüceğim yoktu o kdr olduğunu nerden anladn

güleceksin ama cetvel alip ölctüüm sakin gülme ama hehe kaydirigubbakcemile3
ya baktimki 1 gecede ya bir gecede nasil da uzadi diye ölcim dedim hehe 1 cm degil ama
2 kez yaptim yine okadar cikmadiysa bile yine azicik cikti bir gecede simdik 1 cm oldu 2 sefer uygulamakla ilginc dimi soya acayip ya ama her sac tipi her maskeyi kabul etmiyor mesela herkeste turp yaramisti bende fayda etmedi parlamadi bile sacim yumusak da olmadi yani herkeste farkli o yüzden arastirin hepsini deneyin en etkili neyse onu deneyin benim icin soya maya ile sac uzatma konum var ondan bile daha etkili ya

önümüzdeki hafta bakicam marketlere yag bölümünde bulurum zaten cit cit bakicam yaz gelince uzuyoo ama sabir lazim iste benim sacta 20 cm uzasa bile yarisi kadar duruyo hatta yarisindanda az benim daha fazla uzatmam lazim
insallah benimkisi yaz kis aldirmiyor hic uzamiyor soya uzatti ama

ya mutfak için olan soya yağı marketlerde bulunuyor mu? o daha mı etkili yoksa aktarlarda satılan küçük tüpler mi kafam karıştı...

tamam gülmüorum =)))
sen dene bi süre canım gelişmeleri yaz ona göre bunuda denerim şuan sinamekiyi kullanıorum bu daha çok etkiliyse buna başlarız :lepi:

walla yağdan zarar gelmez diyerekten bugün deneme için soya yağı alacaktım ama unuttum en kısa zamanda alıp yapıcam zemuszemus nasıl olsa yapmadığım bişi yok saçıma

SOYA SACINDAKI BOYANIN RENGINI ALMIS OLMASIN ??? SONUCTA SC DBNDEKI BOYA COK ETKILI DIILDR HEMEN AKAR? SEN BI HAFTA 10GUN UYGULA KAHKULLERINDEN UZUNLUGUNU ÖLÇ BAKALAM CANM BZDE KULLANALM SACLARIMIZ KOBAY OLDU :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…