• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöhret Olmuş ama İnsan Olamamış!

Son düzenleme:
bende dilencilere firca atiyorum. yaninda cocuk falan varsa polisi ariyorum, yaptigin suc diyerek korkutuyorum. sonucta utanmadan bu kadar rahat gelip para istemeleri, yapismalari beni cok rahatsiz ediyor.

kesinlikle dilencilere yuz verilmemesi taraftariyim. bir suru insan goruyoruz, ne hallerde calisiyorlar.

Ben bir olaydan sonra asla dilencilere para vermiyorum yardım falan etmiyorum gerekirse de terslerim ama kadının yaşlı olmasına üzüldüm ben bir de herne olursa olsun birini azarlamak kötü birşey

çantamda bozuk paralar olur insanlara vermek için. heleki yaşlı olanlara vermeden duramam.
1 -2 tl verılse bıle yeterlıdır. kımse 2-3 tlden zengın olmaz, batmaz da ayrıca!
hem farz edelım kadının durumu var, ki bunu bılemeyız elbet, sadece farz edıyoruz...
ınsanın nıyetıne göredır her şey, o kadın sömürü yapıyorsa onun sorunudur bu.
sonucta benım verme amacımdakı nıyetım önemlidir. bilemeyiz gerçekten insanların durumunu
her dilenen insana da ' senden benden zengın'' damgasını vurmam

çantamda bozuk paralar olur insanlara vermek için. heleki yaşlı olanlara vermeden duramam.
1 -2 tl verılse bıle yeterlıdır. kımse 2-3 tlden zengın olmaz, batmaz da ayrıca!
hem farz edelım kadının durumu var, ki bunu bılemeyız elbet, sadece farz edıyoruz...
ınsanın nıyetıne göredır her şey, o kadın sömürü yapıyorsa onun sorunudur bu.
sonucta benım verme amacımdakı nıyetım önemlidir. bilemeyiz gerçekten insanların durumunu
her dilenen insana da ' senden benden zengın'' damgasını vurmam

Kesinlikle haklsısn ayrıca vermemek bile yine normal ama terslemek çok kırıcı bir durum kalp kırmak hem de yaşlı birinin ben çok üzülüyorum.

Kesinlikle haklsısn ayrıca vermemek bile yine normal ama terslemek çok kırıcı bir durum kalp kırmak hem de yaşlı birinin ben çok üzülüyorum.

çok üzülüyorum yaşlı insanlara. hatta acıyorum, aslında acımak doğru değil
allah acısın..ama insanız işte sonucta.

haber doğruysa fazla havalanmıs fahrıye hatun :ssz:
ısrarcı olanlar genelde çocuklardır
ama yaşlı kadını azarlaması çok yanlış.:19: herkes insan olamıyor işte

Back