Şöhret Olmuş ama İnsan Olamamış!

Fahriye Evcen i çok beğenirdim ama bu yaptığı içimi acıttı.
Tamam sömüren bunu meslek haline getiren de bir sürü dilenci var ama ne var en azından tepkisiz kalsan.
İsteyen eli boş çevirmeni geçtim yaşlı bir kadını terslemişsin!!!

Kiyamam ya kimbilir ne sıkıntısı vardi da dilenmeye cikti. Bazilari ünlü olunca geldigi yeri unutuyor. Ünlü oldu da basi göge ermis masallah. Dua etsinde teyzenin ahini almamis olsun. Yaziklar olsun ya !

Son düzenleme:
Aslinda dusununce unlu olmak cokta kolay degil artik magazin acisindan. Gecen gun cikan kivanc tatlitug olayinda mesela. Ya hu adam hakli, kim ister her dk telefonla kamerayla fotografinin cekilmesini? Bu haberde de aralarinda gecen diyalog yok. Elbette terslediyse, kalp kirdiysa kotu bir durum fakat onlari da anlamak gerekiyor. Dilenci konusu zaten aldi basini gidiyor artik nereye baksak dilenen birileri var. Bilmiyorum ki, Allah dusurmesin ne diyeyim..

LG G2 D802

10 20 lira verip kadının gönlünü edememiş mi?Birde niye azarlıyor.Ne olursa olsun kimseyi böyle azarlayamazsın.Kadın doğru söylemiş.Fahriye Evcen gözümden şu anda tamamen düştü.Yazıklar olsun ayıp gerçekten.

Bu kız çok güzel ama dizi ekibini de sinirinden bezdirmiş diye bir haber okumuştum. O günden bu güne hep agrasif gibi algılıyorum... ama bilemem tabii doğrumudur..

Zerre kadar sevmem bu kadını ama dilenciler de çileden çıkartıyor insanı, oturduğumuz her açık mekanda banklarda arabada... Engelli ve yaşlı sokak satıcılarına hep veririm ama dilencilere asla acımıyorum.

Yok Allah rızası için yok Allah sevdiğine kavuştursun bilmem ne. İnançlı insanları hassas yerlerinden vurmaya çalışıyorlar. Vermdiğinde terbiyesizlik yapanı bile var. Çocuklarını bebeklerini kullananları var.

Eli kolu beyni olan insanlar, dilencilikte para olduğuna kafası basıyorsa gitsin bi işin ucundan tutsun. Üç kuruşa evde birşeyler yapmaya çalışan diken ören yok pahasına emeğini satan kadınlar aptal mı da bu dilenciler akıllı.

Kimileri yoktan anlamaz bi saat başında dikilir.

Dilencilerden illallah etmiş biri olarak çok da kızamadım Evcen'e. Tamam azarlamak hoş değil ama, gerçekten ihtiyacı olan insanlar dilenmiyor zaten utanıyor istemeye. Yani çok kötü durumdaysa belediyeden yardım istesin insanların yolunu kesip de yalvar yakar ellerini açmalarını hoş bulmuyor. Bir de vermeyince arkandan beddua edenleri var bunların.

dilenci o kadar da yaşlı görünmüyor
nice insanlar var ne işler yaparak ekmeğini kazanıyor, bunlara kolay tabi dilenmesi.
kim emek harcasın!
ne zaman bi yere gitsek dilenci dolu etraf bir de eli kolu sağlam yani.
iyi yapmış, şöhretle ilgisi filan yok bence.
ama fahriyeyi de sevmem normalde.

dilencilerden hoşlanmayan biri olarak ( verdiğim parayı beğenmedi geri verdi )
gel merdiveni sil vereyim 30 tl dedim silemem dedi,git çalış o zmn yoldan toplamıyoruz dedim ..
bazıları gerçekten bunu meslek haline getirmiş.pakistanda dilenci neler açmış aboooo
hastaneler vs ..
ünlü birine yakışmış mı bilemem ama gına getiriyolar artık alışkanlık haline getirmişler ..

Yaşlılar dışında pek vermiyorum dilencilere. Çocuklar malum bu işi kendileri yapmıyor :/
Vermeyebilirsin, istemeyebilirsin.
Ama niye azarlıyorsun. Lütfen çekilir misiniz de geç
Bazıları var ki insanın önünü kesiyor öyle bir şey olsa haklı diyeceğim

çok güzel demişssin

Ilginç. Dilenci kadini çekmisler, Fahriye'yi çekmisler fakat Fahriye'nin esti, gürledigi zamani çekmemisler.

Yani bu haberin pek dogruluk payi olduguna inanmiyorum. Ki kizmis olsa bile insan hali olabilir. Kim bilir sikintilidir.
Kim bilir bu kaçinci dilenci ona para soran. Söhret oldu diye herkeze para saçmakta zorunda degil.

Ben dilencilere para vermiyorum, zaten dilenenlerin de ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Az ya da çok gerek devlet gerekse belediyeler yardımcı oluyor, hadi o yetmedi diyelim, sessiz bir şekilde, utana sıkıla bekleyenlere yardımcı olurum, pişkin pişkin önümü kesen, hatta işi nerdeyse taciz boyutuna vardıranlara değil. Toplumumuzdaki "sadaka" anlayışını da sorgulamamız gerekiyor bence. Elbette sadaka boynumuzun borcu ama doğru kişilere yardım etmek lâzım, gerçekten ihtiyacı olan birine gidip verirsin, böyle işi ticarete dökenlere verdikçe hem onların davranışlarını pekiştirmiş, onları daha da yüreklendirmiş oluyoruz, hem de verdiğimiz sadaka filan olmuyor, resmen iyi niyetimiz, duygularımız sömürülüyor. Birçoğu istese çalışır, kazanır. Çoğu genç zaten. Alıyorlar kucaklarına birer ikişer çocuk, kendileri yetmiyormuş gibi bir de çocuklarını perişan ediyorlar. Ben kaymakamlıktan, belediyeden, devletten yardım alan ve buna rağmen dilenmeye devam edenleri tanıyorum, kaç defa denk geldim. Amaç boğaz tokluğu, muhtaçlık değil, alışkanlık olmuş artık, kolay geliyor böyle para kazanmak. Ben de çalışmayayım, oturayım bir yere, el açayım da bekleyeyim birileri benim yerime çalışsın, rızklarının bir kısmını da haybeye bana bıraksın. Ben eve gelirken yol üstünde en az 6-7 dilenciyle (bazen daha bile fazla) karşılaşıyorum. Hepsine 1 tl versem, o gün çalıştığımdan bana ne kalacak?

Son düzenleme:
Kibarca hayir anlaminda kafa sallayip yollayabilirdi para vermese bile cunku ben de dilencilere para verilmesi taraftari degilim. Iki tarafta hatalı.

Dilencilere para vermiyorum,verilmesinide doğru bulmuyorum dilencilerin bir çoğu hatta hemen hemen hepsi insanların duygularıyla oynuyor,hastalık numarası,bayılma numarası yada sakat numarası yaparak ve hepside kısa yoldan zengin olan kısımlar,çalışsınlar diyeceğim ama çalışmazlar kısa yoldan para kazanmak varken,o yüzden eğer haber doğru ise ben fahriye Hanım'a hak verdim.bazen bende gittiğim yerdeki dilencileri görüyorum hep aynı kişiler bütün aile olarak mesken tutmuşlar resmen heryeri,hatta yerde sakat olup polis yada zabıta gelince ayağa kalkarken bile gördüm yada elinde tarihi geçmiş ilaç reçetesi olan kişiler çocuğum hasta diye dileniyor.

elimde değil bende çok kızıyorum dilencilere, hele yanlarında küçücük çocuklarını perişan bir halde gezdirip, mağdur şivesi yapanlara. Evcene de kızmıyorumMuhtemelen, ünlüdür, veriri diye gidip istemiştir beklmediği bi tepki görünce de mağdur şivesi yapmış normal olarak. böyle hergün azar duysalar belki insnaların duygularını sömürmemeyi öğrenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…