• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sohbete gel...

ülkenin birinde dünya çapından feministleri bir araya getiren bir organizasyon yapilmiş. amaçları ceşitli seminerler yapıp tecrübelerini birbirlerine anlatmakmış. birisinde söz alan ingiliz kadın anlatmış:
- "bir gün kocam gelince "bulaşıkları artık ben yıkamıycam, sen yıka" dedim. 1. gün bir degişiklik görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yıkamaya başladı" demiş.
alman kadın:
- "bir gün kocam gelince "çamaşırları artık ben yıkamıycam, sen yıka" dedim. 1. gün bir degişiklik görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yıkamaya başladı" demiş.
türk fadimeye sıra gelince o da şunları söylemiş:
- "bir gün kocam gelince "yerleri artık ben temizlemiycem, sen temizle" dedim. 1. gün birşey görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yavaş yavaş görmeye başladım" demiş.

domuz gribi falan da girdi rüşvet almadanda türkke çıkartmıyorlar bir kefilin olması lazım ordaki biraz yönetim farklı canım

hoş geldiniz kızlar bizde gülüyorduk nasılsınız hepiniz

ben biraz hastayim, basim dönüyo off napsamda gecse :(((

siz nasilsinz kizlar?

iyim burdada buldun beni şeker

sgl hayhaycm, dün ictm ama pek faydasi olmadi sanirim... dünden beri kötüyüm..
insn hastalaninca sagligin nekadar önemli oldugunu cok daha iyi anliyor..

offf bide pazar günü nisanlimin ailesi gelcek insllah ozamna kadar iyi olurum.. zatn simdiden heyecan sardii.. ilk kez geliyorlar bizm eve bana bi öneriniz varmiii evli bayanlar?? opuyorumnanaktan

hmmm bayram ziyaretii:))
ayy insan ne stres oluyo dimi
süslen püslen hamarat ol bacım:)

hmmm bayram ziyaretii:))
ayy insan ne stres oluyo dimi
süslen püslen hamarat ol bacım:)

hhaha düsünsene hortlak bir görünüm ama ben süslenmisim püslenmisim kafamçokkarıştı
heralde, "ay biz bu kizi alip almamakta bidaha düsünelim" derler

pek hamarat degilimdir,.. ya yapmasina yaparimda ama ailesnden bi kac kisiye uyz oluyorum - mesela babasina :1ninca: buzdolabii resmen yaaaa, hic sevmem öle insanlarii
annesi iyide bazen cadiligi tutuyo.. bunlar böyle aklima gelincede hicbirsey yapasim gelmiyo onlar icin :delphin:

Back