Sohbete gel...

iyiyim tatlım geziniyorum sitede
bitirdinmi temizliği?

yok devam ediyorum arkdaşlık teklif ettim kabul ettin mi canım

ay çok yoruldum canım ya kaç senelik evlisin ben daha 4 aylık ama 3 aydır kocamı göremiyom arabistanda bende bayramda yanında olacağım

eee bayram temizliği bu kolaymı..
bi sene olmadı daha canım
sadece bi ay mı kalabildin kocanla ay kıyamam
ne zaman gidiyosun

bayramda dedi eşim ama sorun çıktı konsolosluk kapanmış erkenden bayram diye sanırım bayramdan sonra olacak bu haber çok üzüldüm ama ne yapayım tam 3 yıldır beraberiz çok az görüyorum onu bal ayından sonra hemen gitti 1 ay bile değil

yok sadece 3g canım okadar birde msn çok özledim

çok zordur ya anlıyorum seni
kalabilcekmsn arabistanda bari
neyse az kalmış şeker az daha sabret

evet bende sevinmiştim kursağımda kaldı

allah sabır versin tatlım
tez zamanda kavuştursun sizi inş

Amin inş zaten çok hazırlık yapıyor ayrıkta çok kavgamız oldu ayrılma noktasına bile geldik şimdi konuştuk tekrar yani kimseinn başına vermesin böyle ayrı ayrı sorun oluyor şuan annemlerde kalıyorum kayınvaldemde arabistandalar tek ben yokum yanında telefonda anlaşma zor oluyor ister istemez tartışmalar oluyor şükür iyiyiz

sen gidince artık ordamı kalcaksın?
uzaklık insanı daha da geriyor tabi insan yanlış anlamayada müsait oluyor

evet orda kalcam canım ama 9 ay gibi bir süre sanırım 2 yılda bir türkiyeye geleceğiz sonra işlerini buraya taşıyıp ankaraya yerleşeceğiz

sen gazianteplimisin bende maraşlıyım

osmaniyeliyim canım aslen
antepte oturuyoruz
sen istdasın sanırım

evet annemlerin yanında eşim ankaralı

evlenir evlenmez niye gitmedin arabistana

ya vize çıkartmadılar zor çıkıyor amerikaya gitsem çıkmıştı şimdi 1 yıldan fazla bekliyorum vize çıksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…