• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sohbet;

sohbet bölümü kapatılsın diyen arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    19

nuran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
39
0
86
60
Ankara
Degerli kadinlar kulubu arkadaslarım size rahatsız oldugum bır konuyu bıldırmek ıstıyorum geregının de yapılmasını istiyorum..ve bir cok arkadas bana katılacaktır umarım.sohbet bölümünde insanlar bel altı vs iğrenç konusmalara devam etmekteler ve bundan herkes rahatsız olmaktadır huzur bozulmaktadır..benim ricam sohbet bölümünün kapanmasıdır..ve byle konusan kişiler dşskalifiye edilmiyor..gercekten cok ayıp şiddetle kınıyorum...lütfen geregıni yapın.teşekkürler :enbuyukkk:

Son düzenleme:
bencede şikayetlerinizi nicki verip öyle yapın lütfen bu herkes için daha iyi olacaktır.....

Güzelim rahatsız olursan girmezsin bu kadar basit bir yol var.

Mesela onca zaman oldu daha sohbet bölümüne girmek gibi bir merakım olmadığından görmüyorum ve rahatsızlıkta yaratmıyorum kendime bence sende öyle yap.

Yarın öbür gün merak eder girerim de icabında ama havası beni sarmazsa çıkarım olur biter banane bilmem kimin bel altından belki çok samimiler ondan çekince görmüyorda olabilirler hemen bunu tu kaka olarak yorumlamamak gerektiğine inanıyorum.

En azından ne olduğunu daha açık anlatırsan yanlış anlayıp anlamadığımızı da anlayabiliriz.

bizzat yazdım o kişileri bıldırdım banlandı ve tekrar acıldı banları..ne dıye kotu ıcerıkle bıldırıcem..olaya müdahele yok

kötü içerik ne için var arkadaşım,
küfür edenleri bize bildirmeniz için...
bizde gerekeni yapıyoruz zaten...
ne demek olaya müdahale yok????

ben sohbete girmiom elede bi derdim olmii :umursamaz:
isteyen girer isteyen girmes kapatılmamalı bence..

insan rahatsız olduğu yerde olmamalı bence. rahatsızsan girmezsin. ben nerdeyse 1 seneden fazladır üyeyim bi kere bile girip bakmadım. forum gayet doyurucu zaten.

Bazı insanlar yüzünden sohbete girmemek sırf rahatsız oluyorum diye kapatılmasını istemek vede gereği yapılmıyor nasılsa demek çok yanlış kötü içerik tuşuna bastığınız anda gerekli müdahale yapılır kişiler cezalarını alır
Evet ceza aldıktan siteye girişleri yasaklandıktan sonra 2.bir üyelik alıyorlar ama bunu sizler gibi bizde bilmiyoruz ama siz kullanıcılarımız arkadaşlarımız bizlere usanamadan bildirdikleri taktirde cezai işlem yapılır

Güzelim rahatsız olursan girmezsin bu kadar basit bir yol var.

Mesela onca zaman oldu daha sohbet bölümüne girmek gibi bir merakım olmadığından görmüyorum ve rahatsızlıkta yaratmıyorum kendime bence sende öyle yap.

Yarın öbür gün merak eder girerim de icabında ama havası beni sarmazsa çıkarım olur biter banane bilmem kimin bel altından belki çok samimiler ondan çekince görmüyorda olabilirler hemen bunu tu kaka olarak yorumlamamak gerektiğine inanıyorum.

En azından ne olduğunu daha açık anlatırsan yanlış anlayıp anlamadığımızı da anlayabiliriz.

evet guzel soyluyorsun arkadasım sohbete gırmem olur bıter ama neden bazı kısıler yuzunden arkadaslarımla sohbet edemıcem anlamadım.

kötü içerik ne için var arkadaşım,
küfür edenleri bize bildirmeniz için...
bizde gerekeni yapıyoruz zaten...
ne demek olaya müdahale yok????

kötu ıcerık neden var ben cok ıyı bılıyorum..ve gerektıgınde zaten kotu bıldırım yapıyoruz ama banlanan kısı tekrar neden acılıyor tekrar huzur bozmaya devam edıyor?

birkaç küfürbaz yüzünden bölüm kapanmaz arkadaşlar...
sizler bize bildirirsiniz,bizler gerekeni yaparız...
bu konuda duyarlı olursak,herşey düzene girer...
sevgiler...

Gereken yapılcaksa ınsanlar biraz daha duyarlı olacaksa tabiki kapanmasın ama imkansız gibi gözüküyor..saygılar

Back