Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birkaç küfürbaz yüzünden bölüm kapanmaz arkadaşlar...
sizler bize bildirirsiniz,bizler gerekeni yaparız...
bu konuda duyarlı olursak,herşey düzene girer...
sevgiler...
Sohbet Kk nın ilk kaynaşma alanı bence.
Şimdi bende girmiyorum ama ilk üye olduğum zamanda tüm vaktim orada geçiyordu ve bir çok kişiyle orada arkadaş oldum.
Benim girdiğim dönemdede sorunlar olduğu oluyordu.
Ama site yönetimini gerekeni yapıyordu hemen.
Bence kendini bilmez 2-3 kişi için sohbetin kapatılması olmaz.
Yeni üyeleri kaynaştıran yer orası bana göre çünkü
birkaç küfürbaz yüzünden bölüm kapanmaz arkadaşlar...
sizler bize bildirirsiniz,bizler gerekeni yaparız...
bu konuda duyarlı olursak,herşey düzene girer...
sevgiler...
Sohbet kısmı kapansın, sonra bütün diğer konularda her laf sohbete, geyiğe dönsün değil mi arkadaşım ?
Ondan sonra da buraya yeni konu açar, KK'da bütün konular sohbete dönüyor, paylaşım yapamıyorum, KK kapansın mı diyeceksiniz merak ediyorum doğrusu.
Maksadınız arkadaşlarınız ile sohbet etmekse, bence rahatsız olduğunuz kişilerin mesajlarına kötü içerik yapar, diğer arkadaşlarınız ile sohbet edersiniz. Gereği yapılmıyor diyerek yöneticileri de zan altında bırakmazsınız. Emin olun onlar kuralları iyi biliyorlar ve ellerinden geldiğince de uygulanması için çaba gösteriyorlar. Siz rahatsız oluyorsunuz diye kimse süresiz banlanmaz herhalde.
Müdahale yok yanlış kullanım ! Bizzat siz bu kişilerin banlandığını sonrada tekrar girdiklerini ifade etmişsiniz. Cezası bittiğinde girecek tabi bu en doğal hakları ama öyle ifade etmişsiniz ki sanki biz bu konularda ne müdahale ediyoruz nede ceza veriyoruz.
Sohbet kapatılamaz, kusura bakmayın rahatsız olduğunuz kişiler ile bire bir polemiğe girmeyin hala rahatsızlık veriyor ise daha önce yaptığınız gibi lütfen bize bildirin.