• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sohbet

Akilsizkizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
86
26
3
Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi

Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Sohbetiniz sarmıyorsa sizinle ne işi varmış,bir insanla sohbet edip hayatı paylaşamadıktan sonra ilişkinin ne anlamı varki,demekki birbiriniz için doğru insanlar değilsiniz.

Uyumlu değilsinizdir.sohbetin sarmıyor demek de kırıcı ayrıca.sarmıyorsa ayrılsın.ayıp.

Öyle mi denir hödüğe bak. :sinirli: Ne kadar zamandır sevgilisiniz? Seviyor mu sizi acaba?

Sohbet ilerlemiyorsa da bunu söylemenin yolu yordamı var, ya da karşıdaki de çabalar, ortak nokta bulmaya çalışır.
Ayrılın uyumlu değilsiniz demek ki

Paylaşacak bişeyiniz yoksa ayrılın. Muhabbetin sarmıyorsa saran birilerini bulsun bune saygısızca bir cevap resmen senden sıkıldım demiş

Muhabbet sarmiyorsa hiç dusunmeyin derim.Ustelik kalkıp orta yol bulmak yerine muhabbetin satmıyor diyorsa saygıda duymuyor.Hic uzatmayın.

Bence sohbet edebilmek gerçekten önemli bir konu.
Bunun için entelektüel belli bir seviye gerektiğine inanıyorum.
İlgi alanları gerekli, hobiler, vakıf olduğun konular gibi.

Ne demişler: Bir konuda herşeyi bilin, her konuda bir şeyi.
Sohbetin çok yönlü ilerlemesi keyifli. Sanata, spora, edebiyata, felsefeye, müziğe, filmlere, tiyatrolara, tarihe, siyasete, dünya siyasetine, seyahate, kişisel gelişime vb. biraz biraz da olsa ilginiz ve bilginiz olması lazım. Belli bir birikiminiz olması lazım. Ama tabi bu bir anda olmaz.
Sürekli kendinize bir şeyler katın, merak alanları oluşturun, yeni şeyler öğrenin, kendinizi geliştirin, hobiler edinin.
Hem eğitim, kariyer, hem dünya görüşü, genel kültür olarak ileriyi hedefleyin ve o yönde adımlar atın. Bunu önce kendiniz için yapın, sonra da hoş bi çevre oluşturmak için. Bakın o zaman siz herkesin sohbetini beğenmeyeceksiniz.

Bunların olmadığı bir ilişkide sohbet - bugün ne yaptın aşkım? Bunu yedim, sen ne yaptın aşkım bla bla’dan ve onun bunun dedikodusunu yapmaktan öteye gitmez ve evet sıkıcı olur.

Bu üslupla söylüyorsa hiç hoş değil gerçekten. Konuşacak konu çok aslında. Aileler, evlilikten beklentiler, hoşuna giden ve gitmeyen şeyler, gelecekle ilgili hayaller, çocuklukla ilgili anılar, hobiler , mekanlar, sevdiğiniz dinlediğiniz şarkılar, magazin, siyaset, iş , sağlık alanı, eğitim, seyahat vb.

Sohbetin sarmıyor diyorsa onun duygusu yok sanki siz devam ettirmek için çabalıyor gibisiniz. Bana bunu diyen adama öyle bir susarım ki eski sevgilim olduğunu çok geç anlar.

Back