- 10 Temmuz 2024
- 86
- 26
- 3
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sohbetiniz sarmıyorsa sizinle ne işi varmış,bir insanla sohbet edip hayatı paylaşamadıktan sonra ilişkinin ne anlamı varki,demekki birbiriniz için doğru insanlar değilsiniz.Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Uyumlu değilsinizdir.sohbetin sarmıyor demek de kırıcı ayrıca.sarmıyorsa ayrılsın.ayıp.Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Öyle mi denir hödüğe bak. Ne kadar zamandır sevgilisiniz? Seviyor mu sizi acaba?Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Paylaşacak bişeyiniz yoksa ayrılın. Muhabbetin sarmıyorsa saran birilerini bulsun bune saygısızca bir cevap resmen senden sıkıldım demişMerhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Bir iki güne soğuk yapar ayrılır.Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Bu üslupla söylüyorsa hiç hoş değil gerçekten. Konuşacak konu çok aslında. Aileler, evlilikten beklentiler, hoşuna giden ve gitmeyen şeyler, gelecekle ilgili hayaller, çocuklukla ilgili anılar, hobiler , mekanlar, sevdiğiniz dinlediğiniz şarkılar, magazin, siyaset, iş , sağlık alanı, eğitim, seyahat vb.Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi
Sohbetin sarmıyor diyorsa onun duygusu yok sanki siz devam ettirmek için çabalıyor gibisiniz. Bana bunu diyen adama öyle bir susarım ki eski sevgilim olduğunu çok geç anlar.Merhaba kızlar.. Erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyoruz bana sohbetin sarmıyor diyor sizce bu sadece benim suçum mu sohbet karışıklı edilmez mi