• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sohbet etmeyi seven kk hatunlarının clubü

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
sohbet etneyi seven gece gündüz geyik diyen kk hatunlarının clübü :68::68: herkesiiii sohbete bekliorum :32::32:

baya önceden vardı burada sohbet odası , çok güzel oluyordu ama kaldırıldı malsef :2:

cnm sen ağustos ayında üye olmuşsun msj sayın daha bie elin 10 parmağını geçmemiş sen nerden biliosun kaldırıldığını yada var olduğunu :kkk:

:28:

bildiririm o halde adminlere :) çünkü şifremi unuttum ve kayıtlı olduğum msn adresinide kullanmıyorum o yüzden yeni hesap açmak zorunda kaldım :64:

tmm o zaman cnm bence en kısa zamanda bildir ben şimdi çıkıorum ama 1 saat soraaaa gelcem sohbete devam ederiz burda olursan :12::12:

çok begeniyorum tatlım kadınıda ondan niye üzldünki:60:ahhh içim kıpır kıpır soyunup dökünüp avazım çıktığı kadar bağıra bağıra tepinmek istiym şarkıda ajda pekkan yakar geçerim:21::66:

çok begeniyorum tatlım kadınıda ondan niye üzldünki:60:ahhh içim kıpır kıpır soyunup dökünüp avazım çıktığı kadar bağıra bağıra tepinmek istiym şarkıda ajda pekkan yakar geçerim:21::66:

dans etmen için soyunman mı gerekio

okadar değişime ihtiyacım varki tatlım anlatamam.evimiii eşyalarımıııı pılımı pırtımı kaşımı gözümü burnumu göğsümü saçımı stilimi arkadaşlarımı heeeeeeeeeeeerşeyimi herşeyimi...yenilenmeye ihtiyacım varrrr sendede böyle birşey oluyomu

Back