sohbet etmeye ihtiyacım var , hep iş hep iş nereye kadar diyenler ... sohbet sohbet !

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
Sohbet etmeye itiyacım var , geyiksiz hayat mı olur , uykusuzum , dert tasa istemiorummm eh birazdan gülelim diyorsanız doğru adrestesiniz kızlar topiğimiz herkese açıktır evli bekar , genç , yaşlı , anne , fark etmez sohbet sohbet sohbet .... geyik geyik geyik diyenlerin topiği ...

evet benlik topik
hep dert tasa üzüntü yoğunluk olmuyor ki biraz da eğlenceye gülmeye ihtyaç var..
topiğin hayırlı olsun :)

topigin hayırlı olsun.
ya boyle geyık sohbetlerı ıyı oluyorda cabuk unutluyor topık. ınsallah senın oyle olmaz canım

ben de geldim topiğe hadi hepimiz için hayırlı olsun....

adım ayşe:) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

ben de geldim topiğe hadi hepimiz için hayırlı olsun....

adım ayşe:) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

nasılsın kız senın iş mevzusu ne oldu. ben atanamadım tekrar baslayacagım calısmaya

ömrümü yedi bu kpss yaa

nasılsın kız senın iş mevzusu ne oldu. ben atanamadım tekrar baslayacagım calısmaya

ömrümü yedi bu kpss yaa

iyiyim güzelim sen nasılsın??? yav bnm atamalar kasımda malum,bir de ocakta adliyeye başvurcam hayırlısı bakalım artık,şimdilik yine ücretli öğretmenlik yapıyorum boş oturacağıma:))) belkide son öğretmenliğim(((( özleyecem mesleğimi...Allah bu devleti bildiği gibi yapsın emi,bi formasyonum yok diye hooops bakalım sen kadrolu olamazsın ama üç kuruşa çalışırsan buyur devlete diyorlar((((((

eğer atanamazsam 2014 için hazırlık yapcam ve çalışmayacam evde oturup kpss ye hazırlancam ama umarım atanırım(((

canım ınsallah

ya baksana neden zıraat bankasına basvurmuyorsun?

canım ınsallah

ya baksana neden zıraat bankasına basvurmuyorsun?

matematik mezununu almıyor diye biliyorum.... yav alıo mu yoksa??? ne zaman başvurayım:)))

off yaaa zaten gökten çilek yağsa bana armut düşer o dereceyim:))))

siz basvurun bır de torpıl bulun sınava bıle sokmazlar sızı.

cıddyım edebıyat mezununun calıstıgını bılırım. gorunurde iibf mezunları alınır ama torpıl onemlı olan banka sonucta yani. 24undde son basvuru

ohooo torpilim olsa çoktan patlatırdım daa o yok bnde....desene yine aylardannn Kasım sanki sende kaldı bir yarııım:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…