Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

Hoşbuldum o vakit :) Kaç saattir ders çalışıyorum biraz ara vereyim neler var bakiyim derken bu topiği rastladım bağlanıyım dedim Siz neler yapıyorsunuz..

Sanırım aşkımın içine doğmuş sıkıldığım mesajı yazarken o aradı ondan geciktim cevap vermekte..

hee aşkının olduğunuda öğrendik nişanlı mısın?ders ne dersi çalışıyosun öğrenci misin?

Milena canın sıkıldıkça gel canım kapımız hep açık:21:
Atelya zaten herkes çıkar birazdan havadan sudan konuşuyoruz işte

Ben çıkıyorum kızlar yarın gene gelin hee o zaman kaynatırız şimdi yatma vakti iyi geceler:79::KK58:

Teşekkür ederim skopca :) gelirim tabi

hem nişanlıyım hem öğrenci marmara da iktisat okuyorum kamu sınavına gireceğim temmuz da ona hazırlanıyorum..

Ne anlatak senin düğün ne zaman
:KK60::KK60:allah iyiliğini versin kızz :KK53::KK53:
Hoşbuldum o vakit :) Kaç saattir ders çalışıyorum biraz ara vereyim neler var bakiyim derken bu topiği rastladım bağlanıyım dedim Siz neler yapıyorsunuz..
Sanırım aşkımın içine doğmuş sıkıldığım mesajı yazarken o aradı ondan geciktim cevap vermekte..
iyi yaptım cicim ben birazdan yatıcam şimdi bu yazımdan sonra çıkmayı planlıyorum neye hazırlanıyosun cnm
benim düğün haziran 3/4 kısmetse.. ne bilim yaa anlatalım işte böle susuonuz mu
yok kız susmuyoruzda uykumuz geldi ondan öyle cicim
canalar gece yeli demek uzun geliyorsa gecede diyebülüsünüz oke.bişey bekliyorujm canım onu halledip çıkıcam:emir_bebek:
sen çıkmadan ben çıkıyorum bebikim hadin görüşürüzzz öptümm hepiciniziiii :KK16::KK16::KK16:

X