- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
-
- Konu Sahibi ademelmas33
Bnde dün temizlik yaptım bugun kaldım öylece..Slm cnm ben dün eşimle dışarı çıktığım için temizlik yapamadım bugun evde yalnızım kahvaltımı yaptım temizliğe giriştim şimdi oyalanacak birşeyler bulmak zorundayız mecburen.bu arada nerede oturuyorsun nereleri geziyorsun :)
Slm cnmSlm arkadaşlar :)
Merhaba cnm hoşgeldin ...Merhaba ben selin. Bir Kızım Var 13 aylık çalışıyorum ankarada yım kaynaşmak istedim sizinle;-)
Hoş buldumSlm cnm
Merhaba cnm hoşgeldin ...
Slm bende bursadan Osmangazi sizBende ev hanımıyım sıkılıyorum :) bursadan yazıyorum
. valla burda yıldırımdan ne kadar çok bayan var maşaallah :) neler yapıyorsun çalışmıyosun galibaYıldırım canım bende
bende canım ilk evlendiğimde biraz çalıştım sonrasında hep evdeyim.2,5 sene oldu evleneli evde takılıyorum bazen kent meydanı heykel oraları geziyorum..bide pazartesi kursa başlıcam sırf oyalanmak için :)Yok calışmıyorum ev hanımıyım :) sen
Çocuk yok cnm troir tedavisi görüyorum şuan muhasebe kursu cnm buldum güzel biryer yarın baslıcam inşhımmm :) ne kursu bu canım ? ne güzel canın sıkılmamış olur çocuk varmı ? :)
Amin cnm evet bakalım düzelmesini umuyorum diliyorum☺hayırlısı canım benim guatır değilmi ?