Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

Ay benimde hiç arkadaşım yok gel kankı olalım bende ankaradayım kac yasındasın

Hahhaha Bende çok yalniziiim. Artik sıkıntıdan bu siteye geldim, baska siteler cok terbiyesiz bu site guvenilir Benim gercektede hic kiz arkadasim yok ya, bir iki tane var Arkadas olabiliriiiiiiz, cok guzel dert dinlerim yardimci olurum bir kendime yardim edemiyorum bende cok doldum hic tanimadigim birinin derdini dinleyip derdimi anlatabilirim ^_^

Hahhaha Bende çok yalniziiim. Artik sıkıntıdan bu siteye geldim, baska siteler cok terbiyesiz bu site guvenilir Benim gercektede hic kiz arkadasim yok ya, bir iki tane var Arkadas olabiliriiiiiiz, cok guzel dert dinlerim yardimci olurum bir kendime yardim edemiyorum bende cok doldum hic tanimadigim birinin derdini dinleyip derdimi anlatabilirim ^_^

Herkes Ankaradan mı ya ben Konyadanım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Aslında bende işten ayrıldım Ankarada ya da İstanbulda iş bakıyorum. Bana iş bulabilecek arkadaş varsa bende seve seve gelirim Ankaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…