- 28 Haziran 2014
- 4
- 1
- Konu Sahibi fataldanger
Valla bende varim.kizlar evlendim.evleneli. Koptum arkadaslardan
onlarda benden hem netten hem reelden arkadas olalim kizlar
haydi kk bayanlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende varim.kizlar evlendim.evleneli. Koptum arkadaslardan
onlarda benden hem netten hem reelden arkadas olalim kizlar
haydi kk bayanlari
Konu yazilali uzun zaman olmus merak ettim kizlar toplandiniz mi görüsebildiniz mi ☺Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)
Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)
Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..
Kızlar konu dikkatimi çekti bende aynı vaziyetteyim. Bende tüm zamanını uzun ilişkisi olan erkek arkadasiyla gećirip arkadaşlarını bu sebeple zamanla kaybeden biriyim. Yillar gectikten sonra farkettim ki sevgili en yakin arkadas olsa da bir seyler eksik kaliyor kizkiza dedikodular sırdaşlıklar bi başka oluyor. Lise dostluğu kadar sağlam dostluk kurabilceğim kızlarla tanışmak isterim. Ankaradayım burdan da reelden de görüşelim tanışalım dertleşelim☺
Ben de gerçekte de görüşmek, tanışmak isterim.Kızlar konu dikkatimi çekti bende aynı vaziyetteyim. Bende tüm zamanını uzun ilişkisi olan erkek arkadasiyla gećirip arkadaşlarını bu sebeple zamanla kaybeden biriyim. Yillar gectikten sonra farkettim ki sevgili en yakin arkadas olsa da bir seyler eksik kaliyor kizkiza dedikodular sırdaşlıklar bi başka oluyor. Lise dostluğu kadar sağlam dostluk kurabilceğim kızlarla tanışmak isterim. Ankaradayım burdan da reelden de görüşelim tanışalım dertleşelim☺