- 28 Ağustos 2014
- 181
- 124
- 35
-
- Konu Sahibi fataldanger
canım ne oldu ne sıkıntın varr üzme kendini bak burada artık biz varız üzülme tamam mıslm arkadaşlar canım çok sıkkın bu aralar bende size katılıyorum ben istanbuldan
bende gönüllüyüm sizlere kılzar :)Valla bende varim.kizlar evlendim.evleneli. Koptum arkadaslardan
onlarda benden hem netten hem reelden arkadas olalim kizlar
haydi kk bayanlari
Selam :) hoşgeldinbslm kızlar ben de bursadan katılıyorm
Sagol teohocum bnde bu sıralar ne yapsam diye düşünürken burayı buldm.kkda yeniyim.e peki neler yapıosunuz boş vakitlernzde :)Selam :) hoşgeldinb
Sagol teohocum bnde bu sıralar ne yapsam diye düşünürken burayı buldm.kkda yeniyim.e peki neler yapıosunuz boş vakitlernzde :)
Ben de çalışıyorum bugün izinliyim bi kurumda memurm memnun oldmValla ben çalışıyorum.. Telefondan giriyorum öyle konuları okuyorum :) sen neler yaparsun.
Mrb zen benm de sıkıntılarm var bu aralar , bi boşluk hangimzde yok ki .sıklıdkça buraya yazbenimde inanılmaz sıkıntılarımvar ve artık güç bulamıyorum kendimde
Oluruz tabi :)belki sizler banada destek olursunuz
niye ucube olasınız yahu hiç öyle düşünmeyin...Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)
Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)
Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..
selammmSelam arkadaşlar
düşün düşün bende öyle niyet ettim oda naz etti gelmio :)sende gurbettesin yani zor Allah yardım etsin cnm.ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.çocuğun var heralde?bende yakında düşünücem sanırım hem bana arkadaş olur :)
selamm kızlarr benim gibi gelin gittiği yerlerde yanlız kalmıs kaderdaşlarım varrr bende istanbuldayımm 1 sene 3 aydır gurbet ellerde yanlızım kk olmasa napardımmm BİLMEMMMMMM