Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

Sagol teohocum bnde bu sıralar ne yapsam diye düşünürken burayı buldm.kkda yeniyim.e peki neler yapıosunuz boş vakitlernzde :)

Valla ben çalışıyorum.. Telefondan giriyorum öyle konuları okuyorum :) sen neler yaparsun.

niye ucube olasınız yahu hiç öyle düşünmeyin...
ben de severim muhabbet sohbeti beraber kaynatalım:)))

Konuşacak çok şeyim olduğu ama konuşacak kimsem olmadığı zamanlarda artık ne yapacağımı şaşırıyorum. Chat sitelerine mi girsem ne yapsam diyorum ama orada da sadece sapıklar oluyor onun da farkındayım. Ne yapacağımı şaşırdım.

buyrun benim :) muhabbete her zaman varım. aslen ankaralıyım ama evlenince amasyaya geldim. angara memleketimiz çok şükür

selamm kızlarr benim gibi gelin gittiği yerlerde yanlız kalmıs kaderdaşlarım varrr bende istanbuldayımm 1 sene 3 aydır gurbet ellerde yanlızım kk olmasa napardımmm BİLMEMMMMMM

sende gurbettesin yani zor Allah yardım etsin cnm.ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.çocuğun var heralde?bende yakında düşünücem sanırım hem bana arkadaş olur :)
düşün düşün bende öyle niyet ettim oda naz etti gelmio :)

selamm kızlarr benim gibi gelin gittiği yerlerde yanlız kalmıs kaderdaşlarım varrr bende istanbuldayımm 1 sene 3 aydır gurbet ellerde yanlızım kk olmasa napardımmm BİLMEMMMMMM

slm bende 3 seneden berı ıstanbuldayım ..ve kımselerı tanımıyorum..sen tam neresındesın ıstanbulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…