Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

SELAM KIZLAR BENDE VARIM.YILLAR YILI DOST BİLDİKLERİM SADECE MENFAAT İÇİN YANIMDALARMIŞ ONU ANLADIM.EVLİYİM 1 KIZIM VAR.ÖYLE KALABALIK BİR AİLEMİZDE YOK AMA ARKADAŞ ANLAMINDA O KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE MAALESEF KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM.SAHTEKAR ARKADAŞLIKLAR İSTEMİYORUM.

SELAM KIZLAR BENDE VARIM.YILLAR YILI DOST BİLDİKLERİM SADECE MENFAAT İÇİN YANIMDALARMIŞ ONU ANLADIM.EVLİYİM 1 KIZIM VAR.ÖYLE KALABALIK BİR AİLEMİZDE YOK AMA ARKADAŞ ANLAMINDA O KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE MAALESEF KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM.SAHTEKAR ARKADAŞLIKLAR İSTEMİYORUM.

hosgeldın cnım bende yenı katıldım buraya..bende kendımı cok yalnız hıssedıyorm anlıyorum seni..nerdensın cnım

sevebildinmi buraları insanlar soğuk geliyor bana alışmışım küçük yere çok yadırgıyorum çocugun varmı bu arada

ah nerde cnım sevememedım bı turlu buralaraa alısamıyorum bende kucuk sehırden geldım..20 aylıkta bır oglum var..senın coocugun var mı yada calısıyormusun

topikde bulunan herkese selam olsun.
Ben varim cunku cok yalnizim hic arkadasim yok buyuzden hata yaptim bi konu actim hatta okumak istiyeniniz olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/napsamda-aliskanlikdan-kurtulsam.771507/

belki bana yardim edebilirsiniz :KK43:

slm canım herkez hatta yapar hayatında.
topikde bulunan herkese selam olsun.
Ben varim cunku cok yalnizim hic arkadasim yok buyuzden hata yaptim bi konu actim hatta okumak istiyeniniz olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/napsamda-aliskanlikdan-kurtulsam.771507/

belki bana yardim edebilirsiniz :KK43:

mrh cnım herkez hatta yapar. bence onunla hersey acık acık konuşşş boşuna uzulme .burdanda herzaman konusabılırız

ah nerde cnım sevememedım bı turlu buralaraa alısamıyorum bende kucuk sehırden geldım..20 aylıkta bır oglum var..senın coocugun var mı yada calısıyormusun
yok çalışmıyorum 1 yıldır bebek istiyoruz oda nasip olmadı çok sıkılıyorum iş de bakıyorum ama gönlüme göre yok yani aslen nereden geldin ben ısparta

slm canım herkez hatta yapar hayatında.

mrh cnım herkez hatta yapar. bence onunla hersey acık acık konuşşş boşuna uzulme .burdanda herzaman konusabılırız
Oyle yapicam zaten uygun bir ani bekliyorum artik acik acik konusup yoluma devam etmek istiyorum tesekkur ederim cnm sk sk giricem yazmak icin

yok çalışmıyorum 1 yıldır bebek istiyoruz oda nasip olmadı çok sıkılıyorum iş de bakıyorum ama gönlüme göre yok yani aslen nereden geldin ben ısparta

canım ınsallah yakında olur bır bebışşş ozaman hayat zaten degısıyor:) ben boluluyum...ıstanbulda iş bulmak da zor valla heryerde calışılmaz

Arkadaşlar kişisel gelişim ve spiritüel türü konulara ilgi duyan ve Ankara'da yaşayan arkadaşlarla tanışıp sohbet etmek isterim doğrusu..Herkese sevgiler :-)

X