Verdiginiz ornege gore konusuyorum birini bekletmek tabi ki hos bir sey degil ama bu sebepten soguyup eskisi gibi hissedememek de pek normal degil. Biraz fazla alingan olabilir misiniz acaba? Insanlarin yaptigi her seyi bir hata ya da dusuncesizlik olarak goremiyorsunuz ve haddinden fazla icsellestirip kisiliginize bir saldiri olarak algiliyorsunuz sanirim
ama hemen soğursaniz yarın bir gün eşiniz olunca ondanda birden soğursaniz napcaksiniz ki. Yani herşey biraz göz yummak bazı şeyleri görmemek çok fazla takmamaya bağlı. Yoksa insanlar nasıl yirmi yıl evli kalıyor ki
Ne bilim ya birisinin bir yamugunu görünce bi tık uzaklaşıyorum soğuyorum
Ama artık eskisi ğibi değilim bu durumlar ğiderek azaldı eee 40a merdiven dayadık bazı şeylere daha ılımlı yaklaşıyorum ama önceden daha kötüydüm kaç kişiyi engellemişligim silmişligim var bazılarına hak etmiş desemde bazılarına gereksiz yükselmişim
Oluyo tabi olmaz mi Yildiz tilbenin bir lafi var Hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyor. Seninkide boyle. Bu bezmislikten bence biraz bi cesit bi sendrom. Hayatinda birilerinin boslugu mu var sevgili ya da sana deger veren birini mi ariyosun? Bende benzer gbiyim bu konuda seninle kimse beni mutlu etmiyo cok sevdigim bir arkadasim bile yok