soğukum nasıl düzelirim

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
24
Arkadaşım çok yok olanlar da beni sevmiyor kullanıyor dalga geçer hallerini anlıyorum. Neden bende Doğum günü sevgiyle kutlanan hediye alınan özlenen biri olamıyorum. Arkadaşlarıma bazen sarılırım bazen hiç konuşmam içimden gelmez. Orta okulda da soğuktum senin kimseye eyvqllahın yok hemen unutursun sen bizi falan. Çok seviyorum oysaki ama hissettirmiyorum bunu. İçimde yaşıyorum dışa vuramıyorum. Dışa vuruyorum bu sefer de sevilmiyorum acaba hep soğuk görüyorlar beni ani bir sıcak davrandığımda inandırıcı mı gelmiyorum. Bilmiyorum hiçbirşey. Kendime hep geç kalıyorum insanlara sevilmeye geç kalıyorum. Böyle hayat istemiyorum bıktım bende dikkat çeken olmak istiyorum. Mesela arkadaşlarımla gezerdik Yen'i biriyle tanışırdık o hep daha çok sevilirdi ben sevilmezdim. Orta davranırdı o ben çok konuşmazdım konuşsam da dinlenmem zaten. Her değinme gülerler. Babam da soğuk olduğumu söylüyor babam da sevgisini göstertmezmiş ona mı çektim acaba. Onun toplum ilişkileri Harika ama benim berbat. Neden herkes dikkat çekici beğeniliyor neden ben iticiyim. Lise okuyorum herkesten uzağım hep dalga geçildiği için ciddiye alınmadığım için. 3 kişilik gurubumuza başka kız geliyor onu benimsiyorlar beni hemen satıyorlar neden. Erkekler bile benim için Kezban güzel ama saf diyorlar. İçimden kimseyle samimi olmak gelmiyor herkes aynı çünkü. Her samimi davrandığım insan bana gülüyor. Bende bıktım bu durumdan ya neden kabullenmiyor kimse beni. İnsanın kendi doktoru kendisidir psikoloğa gitmeye ne durumum var nede okuldan artan zamanım var nede şehiri o kadar bilmiyorum imkansız yani. Bıktım ya güzel olup salak olmaktan herkesin benle alay etmesinden. Bide memlekete gidiyorum eskiden sevdiğim arkadaşlarımla konuşacak hiçbişeyşim yok sanki dilim tutulmuş gibi orta okulda sarılan ben miydim ben ölmüş gibiyim. Neden duvar gibiyim

Sen biraz uzak ve soğuk duruyorsun canım bide güzelliğinden bahsediyorsun belki bunu arkadaşlarının yanında çok söylüyorsundur onlarda seni kendini beğenmiş burnu havada diye düşünüp uzak kalmış olabilirler...

Sen biraz uzak ve soğuk duruyorsun canım bide güzelliğinden bahsediyorsun belki bunu arkadaşlarının yanında çok söylüyorsundur onlarda seni kendini beğenmiş burnu havada diye düşünüp uzak kalmış olabilirler...
Güzelliğimden onların yanında hiç bahsetmem. Övmem kendimi. Onlar kendilerini över daha çok. Dışardan dünya umrumda değil gibi duruyormuşum? Bu ne demek? Annemde kimseyi beğenmeyen kibirli durduğumu söyler ama asla öyle biri değilim

Güzelliğimden onların yanında hiç bahsetmem. Övmem kendimi. Onlar kendilerini över daha çok. Dışardan dünya umrumda değil gibi duruyormuşum? Bu ne demek? Annemde kimseyi beğenmeyen kibirli durduğumu söyler ama asla öyle biri değilim
Benide dışarıdan öyle sanıyorlar ama tanıdıkları zaman herkes kendine çok yakın hisseder beni... sonradan itiraf ederler hiç göründüğün gibi değilsin diye..
Ben insanlarla konuştukça açılırım mesela..

Sen öyle değilsin galiba.. insanları dinlemiyorum demişsin böyle dinlemezsen kimse seninle samimi olamaz tabiki..

Benide dışarıdan öyle sanıyorlar ama tanıdıkları zaman herkes kendine çok yakın hisseder beni... sonradan itiraf ederler hiç göründüğün gibi değilsin diye..
Ben insanlarla konuştukça açılırım mesela..

Sen öyle değilsin galiba.. insanları dinlemiyorum demişsin böyle dinlemezsen kimse seninle samimi olamaz tabiki..
Dinlemiyorum nerde dedim? Çok dert dinlerim yargılamam asla

sürekli bu tip konular açıyosun sanki. kendini olduğun gibi sevmeyi denesen?

"Kezban" lar götürsün sizi ergenler diyin. Sinir oluyorum bu isme bu anlamın yüklenmesine. Sırf bu yüzden ismini kanunen değiştiren arkadaşım oldu.

3 5 arkadas olur mu ya butun okulu tanirdim hey hey .bol bol ani biriktir arkadas biriktir lise en guzel dönemdir.
Herkesin mimiklerini acaba bana mi bakti degisik sekilde diye yorumlama.
Neseli ol keyifli ol kendinle baris ve tabi kendini gelistir bol kitap oku bol ders çalış.yatkinliginin oldugu alanlarda ozel caba harca vs.
Kimse beni sevmiyor amaaa diye baslarsan kimse seni sevmez.

Önce kendini sevmeyi dene, insanlara takılmamaya dene, ondan sonra sorunun varsa gel konuşalım. Herkese her şeye takılsaydık şimdiye akıl hastası olur çıkardık. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ayrıca o sana bıyık altından gülenler("gülünmeyecek şeye gülüyormuşum gibi bakıp gülenler" demişsin) zihninde yer kaplamasın boş yere. Yazının tamamını okuyamasam da ben bu tip insanlara ister istemez sinirleniyorum, en büyük yanlışınız kendinizi diğerlerine göre ezik bulup sevmemeniz. Oysaki her insan değerlidir. Bu genellemeler dışında şu da olabilir, arkadaş seçimin yanlıştır belki, sizin nesliniz şuan karşındaki insanı düşünmeyecek kadar gaddar davranan tiplerle dolu. Bilemiyorum. Kendinde kötü bulduğun özelliklerin varsa kendini ölç, biç, bazı şeyleri değiştirmeyi dene mesela. Benim arkadaşım eskiden çok farklı bir ruh haline sahipken zamanla kendini düzeltmeye çalışarak ve ön yargılarının üstüne giderek bugün bambaşka bir insan oldu. Direk örnek al sende böyle ol diyemem ama bir dene, kendini gözlemle.

Bilmem ben bişeye gülüyorum diyelim ki yüzlerini acayip yapıyorlar gülüyorlar sanki hiç gülünmez bişeye gülmüş gibi
yani bilmem bunları fırsata çevirebilirsin aslında. Onlar güldükçe sen daha fazla gülmelisin. Bunlar kendine güvenen insanların işaretleridir. Daha lise çağındasın boşver herşeye takılma. Şu an en aptalca şeyleri yapabilecek yaştasın.
Ben mesela en yakın arkadaşım tarafından çok kandırılırdım. Ama bunu kötü olarak düşünme. Aptalca hikayeler anlatırdı ben de inanırdım. İnandığımı görünce gülmeye başlardı. Bundan hiç şikayet etmedim ama çünkü kötü niyetli değildi sadece eğleniyorduk. Bir keresinde okulun camından "kız camış buraya gel" diye bağırmıştım. Ya sen ne saçmasalak bi insansın derdi gülerdik. :KK53:

yani bilmem bunları fırsata çevirebilirsin aslında. Onlar güldükçe sen daha fazla gülmelisin. Bunlar kendine güvenen insanların işaretleridir. Daha lise çağındasın boşver herşeye takılma. Şu an en aptalca şeyleri yapabilecek yaştasın.
Ben mesela en yakın arkadaşım tarafından çok kandırılırdım. Ama bunu kötü olarak düşünme. Aptalca hikayeler anlatırdı ben de inanırdım. İnandığımı görünce gülmeye başlardı. Bundan hiç şikayet etmedim ama çünkü kötü niyetli değildi sadece eğleniyorduk. Bir keresinde okulun camından "kız camış buraya gel" diye bağırmıştım. Ya sen ne saçmasalak bi insansın derdi gülerdik. :KK53:
Çok gülmek özgüvenli işareti mi

Önce kendini sevmeyi dene, insanlara takılmamaya dene, ondan sonra sorunun varsa gel konuşalım. Herkese her şeye takılsaydık şimdiye akıl hastası olur çıkardık. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ayrıca o sana bıyık altından gülenler("gülünmeyecek şeye gülüyormuşum gibi bakıp gülenler" demişsin) zihninde yer kaplamasın boş yere. Yazının tamamını okuyamasam da ben bu tip insanlara ister istemez sinirleniyorum, en büyük yanlışınız kendinizi diğerlerine göre ezik bulup sevmemeniz. Oysaki her insan değerlidir. Bu genellemeler dışında şu da olabilir, arkadaş seçimin yanlıştır belki, sizin nesliniz şuan karşındaki insanı düşünmeyecek kadar gaddar davranan tiplerle dolu. Bilemiyorum. Kendinde kötü bulduğun özelliklerin varsa kendini ölç, biç, bazı şeyleri değiştirmeyi dene mesela. Benim arkadaşım eskiden çok farklı bir ruh haline sahipken zamanla kendini düzeltmeye çalışarak ve ön yargılarının üstüne giderek bugün bambaşka bir insan oldu. Direk örnek al sende böyle ol diyemem ama bir dene, kendini gözlemle.
Kimseyi takmiyorum eskisi kadar . Kimseye susmuyorum hatta artık kimseyi alttan almam asla yüzüne Çarparım kötü bişey yapsalar

Çok gülmek özgüvenli işareti mi
Çok gülmek değil de, kendine de gülebilmek diyelim.
Bak sana şunu da söyliyim. Özgüven, özgüvenli hareketlerden sonra gelir. Yani önce kendine güveniyormuş gibi davranacaksın, böyle böyle de kendine güvenmeyi öğreneceksin. Bu arada sana bunları söylüyorum ama sanma ki bu minnoş kendine çok güvenli. kolay olmuyor bazı şeyler adım adım öğrenmeye çalışıyoruz sadece

X