arkadaslar iyi aksamlar öncelikle. özet gecerek bir konu hakkında fikir almak istiyorum. benim konuştuğum bir çocuk vardı. Arkadaşımın kuzeni olur kendisi. Hiç yüz yüze görüşmek nasip olmadı. Kendisi buluşalım edelim dedi ama nerede olduğumu bildiği halde fam edip gelmedi. Neyse, kendisi ile çok samimiydik ilk konuşma başladığında, geç cevap vermeleri başladı bende bunun üzerine defalarca uyardım ve tartıştım. Ya da sürekli ben samimi davranıyordum, canımsın gibi konuşuyordum. Kendini geri plana atıyordu ve bende yine tartışma çıkartıyordum. Çünkü kendimi değersiz hissediyordum. Neyse zaman geçti bir kac gun sonra ona düşünmek istediğimi dile getirdim. Tamam dedi. Daha sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar konuştuk ettik. Ama eskisi gibi değil. Samimi davranmıyor, eskisi gibi ufak tatlı kıskançlıkları yok. Eskisi gibi konuşmuyor, kısa ve net cevaplar veriyor. 2 hafta boyunca konuşmadiğimizi hatırlıyorum yazmiyordu. yazdığı zaman da saçma sapan sorulardan ötürü yazıyordu. işi düştüğü için kısaca. Kendimi geri plana attım. Yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra. Snapchat kullaniyor kendisi, instagramda Ankara 'da yaşayan kızlar vs. görüyorum ki bunları yeni takip etmeye başlamış olması da ironik bir durum. Sanırım kendisi yeni birini buldu veyahut soğudu sizce ne yapmalıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğuk yapan erkek
- Konu Sahibi alisha
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #erkekler #ilişki #kadın #duygu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- 15 Haziran 2016
- 7.710
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Daha yüzyüze bile gelmediğiniz insana niye canımlı cicimli samimi konuşuyorsunuz?ne bağ varki arada?canım deyince canınız mı olacak?adamın içinden gelseydi o şekilde karşılık verirdi, vermedi diye triplenmek nedir yaarkadaslar iyi aksamlar öncelikle. özet gecerek bir konu hakkında fikir almak istiyorum. benim konuştuğum bir çocuk vardı. Arkadaşımın kuzeni olur kendisi. Hiç yüz yüze görüşmek nasip olmadı. Kendisi buluşalım edelim dedi ama nerede olduğumu bildiği halde fam edip gelmedi. Neyse, kendisi ile çok samimiydik ilk konuşma başladığında, geç cevap vermeleri başladı bende bunun üzerine defalarca uyardım ve tartıştım. Ya da sürekli ben samimi davranıyordum, canımsın gibi konuşuyordum. Kendini geri plana atıyordu ve bende yine tartışma çıkartıyordum. Çünkü kendimi değersiz hissediyordum. Neyse zaman geçti bir kac gun sonra ona düşünmek istediğimi dile getirdim. Tamam dedi. Daha sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar konuştuk ettik. Ama eskisi gibi değil. Samimi davranmıyor, eskisi gibi ufak tatlı kıskançlıkları yok. Eskisi gibi konuşmuyor, kısa ve net cevaplar veriyor. 2 hafta boyunca konuşmadiğimizi hatırlıyorum yazmiyordu. yazdığı zaman da saçma sapan sorulardan ötürü yazıyordu. işi düştüğü için kısaca. Kendimi geri plana attım. Yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra. Snapchat kullaniyor kendisi, instagramda Ankara 'da yaşayan kızlar vs. görüyorum ki bunları yeni takip etmeye başlamış olması da ironik bir durum. Sanırım kendisi yeni birini buldu veyahut soğudu sizce ne yapmalıyım?
Kapris üstüne kapris trip üstüne trip tartışma çıkarma cabası
Adamı boğup sonra da bir düşüneyim demişsiniz e o arada adam da düşünmüş belli ki henüz yüzyüze bile gelmeden sevgili bile olmadan böyle davranan birinden kaçmaya karar vermiş haklı olarak
Sizin yaptıklarınızı yapsam 11 yıllık kocam bile soğur benden
Siz kaçırana kadar adam kaçmıyorduya aceleniz neydi
Bundan sonraki ilişkilerinizde bunları yapmayın ve adamı rahat bırakın
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Aynen katiliyorum size.Biraz kendinizi geri cekin bundan sonra karsiniza cikacak kisilere karsi da lutfen biraz mesafeli olun ve bir daha asla bu kisiyle gorusmeyin kafanizda bitirin bu olmayan ilişkiyi benceDaha yüzyüze bile gelmediğiniz insana niye canımlı cicimli samimi konuşuyorsunuz?ne bağ varki arada?canım deyince canınız mı olacak?adamın içinden gelseydi o şekilde karşılık verirdi, vermedi diye triplenmek nedir ya
Kapris üstüne kapris trip üstüne trip tartışma çıkarma cabası
Adamı boğup sonra da bir düşüneyim demişsiniz e o arada adam da düşünmüş belli ki henüz yüzyüze bile gelmeden sevgili bile olmadan böyle davranan birinden kaçmaya karar vermiş haklı olarak
Sizin yaptıklarınızı yapsam 11 yıllık kocam bile soğur benden
Siz kaçırana kadar adam kaçmıyorduya aceleniz neydi
Bundan sonraki ilişkilerinizde bunları yapmayın ve adamı rahat bırakın
Teşekkür ederimSen bu saatten sonra bir sey yapma..
Ararsa konusursun o da bitti demek icin.
Ben devam etmezdim bu kisiyle.
Şöyle söyleyeyim durduk yere asla sıkmam ve takmam. İlişkinin başlarında kendisi "Neden yazmıyorsun hiç?" "Neden geç bakıyorsun?" "Neden görüldü atıyorsun?" dediği için aynısını bende yapmaya başladım. Gün içerisinde ona verdiğim değeri hissettiriyordum fakat karşılık alamıyordum. Tabi ki flört dönemi içerisinde acele etmemem gerekiyor, ama tavırları insanı salak yerine koyuyor gibiydi. Bende bunu dile getirdim, tartışma dediğim kavga tarzında değildi. Şu an sizinle nasıl konuşuyorsam aynı şekilde onunla da konuşuyordum. Bu trip atmak değildi, ne hissettiğimi, ne düşündüğümü ve onun ne düşündüğünü öğrenmek ve bilmek için bir konuşma yoluydu. Görüşünüz için teşekkürler keşke bu kadar sinirlenmek yerine kibar olsaydınız.Aynen katiliyorum size.Biraz kendinizi geri cekin bundan sonra karsiniza cikacak kisilere karsi da lutfen biraz mesafeli olun ve bir daha asla bu kisiyle gorusmeyin kafanizda bitirin bu olmayan ilişkiyi bence
Teşekkür ederimErkeklerin uzerine bu kadar düşmeye gelmez ne oluyoruz der kaçar.Önünüze bakın bana kalırsa
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
sinirim sana degil ki.karsina cikan adama.seni hak etmeyen birine fazla deger vermene ben kibar olmayacak kaba bisey yazmadim ama genede kirildiysan kusura bakma yanlis anlamissinŞöyle söyleyeyim durduk yere asla sıkmam ve takmam. İlişkinin başlarında kendisi "Neden yazmıyorsun hiç?" "Neden geç bakıyorsun?" "Neden görüldü atıyorsun?" dediği için aynısını bende yapmaya başladım. Gün içerisinde ona verdiğim değeri hissettiriyordum fakat karşılık alamıyordum. Tabi ki flört dönemi içerisinde acele etmemem gerekiyor, ama tavırları insanı salak yerine koyuyor gibiydi. Bende bunu dile getirdim, tartışma dediğim kavga tarzında değildi. Şu an sizinle nasıl konuşuyorsam aynı şekilde onunla da konuşuyordum. Bu trip atmak değildi, ne hissettiğimi, ne düşündüğümü ve onun ne düşündüğünü öğrenmek ve bilmek için bir konuşma yoluydu. Görüşünüz için teşekkürler keşke bu kadar sinirlenmek yerine kibar olsaydınız.
tamam da bacım sen ne değerinden bahsediyorsun? yan yana gelmediğin adama neyin değerini vermekten bahsediyorsun? belki yüz yüze gelsen hiç sevmeyeceksin, belki hoşuna gitmeyecek yani ne olduğunu bilmediğin bir insana daha mesajlaşırken böyle davranman normal gelmedi bana, kusura bakma. öyle ya da böyle görüşmek istenmiş ama görüşülmemiş. boşver yani senin düşündüğün gibi değer verilecek bir durumunuz falan yokmuş bence.Şöyle söyleyeyim durduk yere asla sıkmam ve takmam. İlişkinin başlarında kendisi "Neden yazmıyorsun hiç?" "Neden geç bakıyorsun?" "Neden görüldü atıyorsun?" dediği için aynısını bende yapmaya başladım. Gün içerisinde ona verdiğim değeri hissettiriyordum fakat karşılık alamıyordum. Tabi ki flört dönemi içerisinde acele etmemem gerekiyor, ama tavırları insanı salak yerine koyuyor gibiydi. Bende bunu dile getirdim, tartışma dediğim kavga tarzında değildi. Şu an sizinle nasıl konuşuyorsam aynı şekilde onunla da konuşuyordum. Bu trip atmak değildi, ne hissettiğimi, ne düşündüğümü ve onun ne düşündüğünü öğrenmek ve bilmek için bir konuşma yoluydu. Görüşünüz için teşekkürler keşke bu kadar sinirlenmek yerine kibar olsaydınız.
- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
arkadaslar iyi aksamlar öncelikle. özet gecerek bir konu hakkında fikir almak istiyorum. benim konuştuğum bir çocuk vardı. Arkadaşımın kuzeni olur kendisi. Hiç yüz yüze görüşmek nasip olmadı. Kendisi buluşalım edelim dedi ama nerede olduğumu bildiği halde fam edip gelmedi. Neyse, kendisi ile çok samimiydik ilk konuşma başladığında, geç cevap vermeleri başladı bende bunun üzerine defalarca uyardım ve tartıştım. Ya da sürekli ben samimi davranıyordum, canımsın gibi konuşuyordum. Kendini geri plana atıyordu ve bende yine tartışma çıkartıyordum. Çünkü kendimi değersiz hissediyordum. Neyse zaman geçti bir kac gun sonra ona düşünmek istediğimi dile getirdim. Tamam dedi. Daha sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar konuştuk ettik. Ama eskisi gibi değil. Samimi davranmıyor, eskisi gibi ufak tatlı kıskançlıkları yok. Eskisi gibi konuşmuyor, kısa ve net cevaplar veriyor. 2 hafta boyunca konuşmadiğimizi hatırlıyorum yazmiyordu. yazdığı zaman da saçma sapan sorulardan ötürü yazıyordu. işi düştüğü için kısaca. Kendimi geri plana attım. Yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra. Snapchat kullaniyor kendisi, instagramda Ankara 'da yaşayan kızlar vs. görüyorum ki bunları yeni takip etmeye başlamış olması da ironik bir durum. Sanırım kendisi yeni birini buldu veyahut soğudu sizce ne yapmalıyım?