arkadaslar iyi aksamlar öncelikle. özet gecerek bir konu hakkında fikir almak istiyorum. benim konuştuğum bir çocuk vardı. Arkadaşımın kuzeni olur kendisi. Hiç yüz yüze görüşmek nasip olmadı. Kendisi buluşalım edelim dedi ama nerede olduğumu bildiği halde fam edip gelmedi. Neyse, kendisi ile çok samimiydik ilk konuşma başladığında, geç cevap vermeleri başladı bende bunun üzerine defalarca uyardım ve tartıştım. Ya da sürekli ben samimi davranıyordum, canımsın gibi konuşuyordum. Kendini geri plana atıyordu ve bende yine tartışma çıkartıyordum. Çünkü kendimi değersiz hissediyordum. Neyse zaman geçti bir kac gun sonra ona düşünmek istediğimi dile getirdim. Tamam dedi. Daha sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar konuştuk ettik. Ama eskisi gibi değil. Samimi davranmıyor, eskisi gibi ufak tatlı kıskançlıkları yok. Eskisi gibi konuşmuyor, kısa ve net cevaplar veriyor. 2 hafta boyunca konuşmadiğimizi hatırlıyorum yazmiyordu. yazdığı zaman da saçma sapan sorulardan ötürü yazıyordu. işi düştüğü için kısaca. Kendimi geri plana attım. Yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra. Snapchat kullaniyor kendisi, instagramda Ankara 'da yaşayan kızlar vs. görüyorum ki bunları yeni takip etmeye başlamış olması da ironik bir durum. Sanırım kendisi yeni birini buldu veyahut soğudu sizce ne yapmalıyım?