• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk yapan erkek

alisha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
23
4
36
arkadaslar iyi aksamlar öncelikle. özet gecerek bir konu hakkında fikir almak istiyorum. benim konuştuğum bir çocuk vardı. Arkadaşımın kuzeni olur kendisi. Hiç yüz yüze görüşmek nasip olmadı. Kendisi buluşalım edelim dedi ama nerede olduğumu bildiği halde fam edip gelmedi. Neyse, kendisi ile çok samimiydik ilk konuşma başladığında, geç cevap vermeleri başladı bende bunun üzerine defalarca uyardım ve tartıştım. Ya da sürekli ben samimi davranıyordum, canımsın gibi konuşuyordum. Kendini geri plana atıyordu ve bende yine tartışma çıkartıyordum. Çünkü kendimi değersiz hissediyordum. Neyse zaman geçti bir kac gun sonra ona düşünmek istediğimi dile getirdim. Tamam dedi. Daha sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar konuştuk ettik. Ama eskisi gibi değil. Samimi davranmıyor, eskisi gibi ufak tatlı kıskançlıkları yok. Eskisi gibi konuşmuyor, kısa ve net cevaplar veriyor. 2 hafta boyunca konuşmadiğimizi hatırlıyorum yazmiyordu. yazdığı zaman da saçma sapan sorulardan ötürü yazıyordu. işi düştüğü için kısaca. Kendimi geri plana attım. Yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra. Snapchat kullaniyor kendisi, instagramda Ankara 'da yaşayan kızlar vs. görüyorum ki bunları yeni takip etmeye başlamış olması da ironik bir durum. Sanırım kendisi yeni birini buldu veyahut soğudu sizce ne yapmalıyım?

Kendini geri plana atmak doğru bir kullanım değil. Geri çekmek demelisiniz.

Konuya gelecek olursak bence soğumuş. Çünkü tartışma çıkarıyordum diye kendi ağzınızla söylüyorsunuz. O kadar da salak değil bu oğlanlar. Kasıtlı yaptığınızı görmüş ve soğumuş.

Cidden hiç yüzyüze görüşmediğiniz adama geç yazıyor diye kızıp defalarca uyardın mı?

Adamın aklı varsa kurtarır kendini, umarım burayı okuyordur, kaç kurtar kendini 😂
Yüz yüze görüşmek ile flört etmenin ne alakası var? başta kendisi bu kadar sorguya çektiği için ben de sorguya çekmeye başladım. Metinde de belirttiğim üzere kendisi "hiç görmediği" beni, kıskanıyordu bile. Flört dönemi geçiriyoruz. Bu dönem içerisinde zaten ne yaşanacaksa, ne görüşülecekse görüşülür. Algınız umarım bozulur.

Kendini geri plana atmak doğru bir kullanım değil. Geri çekmek demelisiniz.

Konuya gelecek olursak bence soğumuş. Çünkü tartışma çıkarıyordum diye kendi ağzınızla söylüyorsunuz. O kadar da salak değil bu oğlanlar. Kasıtlı yaptığınızı görmüş ve soğumuş.
Uyarınız için teşekkürler, dikkat edeceğim.

Kişisel görüşünüz için de teşekkür ederim. Umarım hayırlısı neyse o olur.

Başta bu kadar neden yapmıyorsun etmiyorsun problemleri olursa baştan soğuma gelir bence sizde kendi yolunuza bakın olmaz bu iş

Adam beğenmemiş sizi. Belki dış görünüşünüzü belki karakterinizi. Beğenmiş olsa şimdiye 50 kere buluşurdu. Bu kadar zorlamaya gerek yok. Zaten hiçbir şeyiniz de değil konuşmaktan ileriye gitmemişsiniz

Adam beğenmemiş sizi. Belki dış görünüşünüzü belki karakterinizi. Beğenmiş olsa şimdiye 50 kere buluşurdu. Bu kadar zorlamaya gerek yok. Zaten hiçbir şeyiniz de değil
Görüşünüz için teşekkür ederim.

Başta bu kadar neden yapmıyorsun etmiyorsun problemleri olursa baştan soğuma gelir bence sizde kendi yolunuza bakın olmaz bu iş
Haklısınız, görüşünüz için teşekkür ederim.

Yani bu isler kader kismet.Kimisi intrnetten konusarak evlenir,kimisi telfonla yurutur,kimisi uzaktan uzaktan.Demek ki sizin iliski saglam degilmis.Uzak durduguna gore serbest birakin.Doner gelirse sizindir,donmezse hic sizin olmamistir.

Yani bu isler kader kismet.Kimisi intrnetten konusarak evlenir,kimisi telfonla yurutur,kimisi uzaktan uzaktan.Demek ki sizin iliski saglam degilmis.Uzak durduguna gore serbest birakin.Doner gelirse sizindir,donmezse hic sizin olmamistir.
Kibar olduğunuz için teşekkür ederim. Umarım hayırlısı neyse o olur. Tek sorun fazla kafaya takıyor olmam. Onu da zamana bırakacağım artık.

yani kusura bakma ama hiç yüz yüze gelmediğin bir insanı kıskanmak da sağlıksız, saçma bişey, geç yanıt yazıyor diye tartışmak, bozuk atmak da sağlıksız ve saçma bir şey. senin yüz yüze gelmediğin insanı kafana takman da aşırı saçma. erkekten bol ne var şu ülkede? dön bak etrafına, sevgili dediğin, flört dediğin elinin altında olmalı yani yazışmayı falan boşver hadi görüşelim dediğinde görüşebilmelisiniz. birlikte bolca zaman geçirmeden tanıyamaz insanlar birbirini. bu iş zaten baştan olmazmış, salla gitsin.

arkadaslar iyi aksamlar öncelikle. özet gecerek bir konu hakkında fikir almak istiyorum. benim konuştuğum bir çocuk vardı. Arkadaşımın kuzeni olur kendisi. Hiç yüz yüze görüşmek nasip olmadı. Kendisi buluşalım edelim dedi ama nerede olduğumu bildiği halde fam edip gelmedi. Neyse, kendisi ile çok samimiydik ilk konuşma başladığında, geç cevap vermeleri başladı bende bunun üzerine defalarca uyardım ve tartıştım. Ya da sürekli ben samimi davranıyordum, canımsın gibi konuşuyordum. Kendini geri plana atıyordu ve bende yine tartışma çıkartıyordum. Çünkü kendimi değersiz hissediyordum. Neyse zaman geçti bir kac gun sonra ona düşünmek istediğimi dile getirdim. Tamam dedi. Daha sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar konuştuk ettik. Ama eskisi gibi değil. Samimi davranmıyor, eskisi gibi ufak tatlı kıskançlıkları yok. Eskisi gibi konuşmuyor, kısa ve net cevaplar veriyor. 2 hafta boyunca konuşmadiğimizi hatırlıyorum yazmiyordu. yazdığı zaman da saçma sapan sorulardan ötürü yazıyordu. işi düştüğü için kısaca. Kendimi geri plana attım. Yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra. Snapchat kullaniyor kendisi, instagramda Ankara 'da yaşayan kızlar vs. görüyorum ki bunları yeni takip etmeye başlamış olması da ironik bir durum. Sanırım kendisi yeni birini buldu veyahut soğudu sizce ne yapmalıyım?
Cocuk gitmeni bekliyor zaten hala soruyorsun ... çocuk diyorum çünkü istemediğini dile getirebilecek kadar olgun degil yada yaşınız mi küçük anlamadım

Daha flörtken tartışma çıkardığın için seni sevgili statüsüne çıkarmamış. Ama ondan önce senin erken davranman gerekirdi. Daha flörtken seni ilgisiz bırakan adamın sandalyesini tekmelemen gerekirdi. Değerlisin, kendine değer ver. Seçilen değil seçen ol.

Adam baştan beri seninle olmak istememiş ki.hala ne yapsam diyorsunuz?çok mu etkilendiniz?

Beyfendi çoktan köprüleri yıkmış sizde bu defteri kapatın en sağlıklısı bu

Sizinle bir ilişki düşündüğünü sanmıyorum. Canınızı sıkmaya değmez.

Sevgilin mi ki zorliyip tartisma cikariyorsun.
Seninde soguk yapıp uzaklasman lazim canim

Şaka gibi

Back