• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yorucu bacım, makina başında olacağım günü dört gözle bekliyorum. Şef direk kalite kontrole verdi, bir işi fazla bilmemek gerekiyor demekki.
8 saat ayaktayım :110:
Bende bir zamanlar tekstile girmiştim Kalite kontrole verdiler ilk sonra Ortacı oldum ilk bir hafta her yanım tutulmuştu devamlı ayaktasın yarım saat yemek molası o kadar 12 saat çok zor oluyor bilirim Allah kolaylık versin

Benden neyi çaldığını buldum seni yarın ifşa edeceğim :-)

Sen deynep in kivirciklarini calmistin birde demi o_O

Benim kini kamufle etmek için çamaşır suyuna yatırmış sanırım :KK70:
Et canım :duduk: market fişlerim var ki kanıtlarım var:D:D :skandal:neyi çamaşır suyuna batırıdm kız onu anlamadım :D

Aynen canım ben de araştıra araştıra artık ihtisas yaptım:)
Tabi canım sürekli,halsiz,bitkin,yorgun ve hassas oluyoruz.Çünkü kanımız hep düşük ve hiç yükselmiyor.13-14 olması gereken oran benim 10 üstüne hiç çıkmamıştır:)
Sık kilo almalarım bile bu ve tiroid sebepliymiş.Doktorlar öyle söylüyor.
Oğluma da doktor 8 aylıkken Akdeniz anemisi taşıyıcısı olmaktan şüphelenmişti yapılan testler hep sınırda çıkıyordu özel bir test daha yapıldı bunun için 1 yaş sonrasında bşy çıkmadı ama kan değerli hala sınırdadır 12 olması gerekse hep 11 11.5 gibi et yemiyor ki hiç yeşil sebzelerle kuru yemiş baklagillerle karşılamaya çalışıyoruz ilaçta içiremiyoruz inşallah ilerde bi sorun olmaz bu durumu

Oğluma da doktor 8 aylıkken Akdeniz anemisi taşıyıcısı olmaktan şüphelenmişti yapılan testler hep sınırda çıkıyordu özel bir test daha yapıldı bunun için 1 yaş sonrasında bşy çıkmadı ama kan değerli hala sınırdadır 12 olması gerekse hep 11 11.5 gibi et yemiyor ki hiç yeşil sebzelerle kuru yemiş baklagillerle karşılamaya çalışıyoruz ilaçta içiremiyoruz inşallah ilerde bi sorun olmaz bu durumu
Geçmiş olsun canım inşaallah çıkmaz...
Sen biraz daha büyüsün testi tekrarla:)

Geçmiş olsun canım inşaallah çıkmaz...
Sen biraz daha büyüsün testi tekrarla:)
Geçen ay gittiğimizde isteyecektim kıyamadım çok ağlıyor canı yanıyor diye tutamıyoruz kaç kişi :) anne yüreği işte biraz daha akıllansın kan testi isteyeceğim yine inşallah çıkmaz bizim tarafta yok ama eşim tarafında bilmiyoruz olan varmı yok mu

Bende bir zamanlar tekstile girmiştim Kalite kontrole verdiler ilk sonra Ortacı oldum ilk bir hafta her yanım tutulmuştu devamlı ayaktasın yarım saat yemek molası o kadar 12 saat çok zor oluyor bilirim Allah kolaylık versin

Et canım :duduk: market fişlerim var ki kanıtlarım var:KK70::KK70: :skandal:neyi çamaşır suyuna batırıdm kız onu anlamadım :KK70:
Benden caldigin yiyecek değil :D senin fotolara göz gezdirince farkettim bir baktım evde yok benimki :D :skandal:

C A N O C A N O in anne-babası geldi, o giremez bir süre.:bicak:
@H E yeni elemana eğitim veriyordu en son. :bicak:
Ben sabah 6 da kalkıyorum, anca molalarda gelebiliyorum, akşamda erkenden uyuyorum :110:
Senin koşturman malûm, bitmiyor :bicak:
Küçük çocukluların işi daha zor, hele ki okullularsa, sürekli evde hastalık durumu hakimdir bu mevsimde :bicak:
:dondurma::dondurma:

Et canım :duduk: market fişlerim var ki kanıtlarım var:KK70::KK70: :skandal:neyi çamaşır suyuna batırıdm kız onu anlamadım :KK70:
12 saat dayanamazdım herhalde :KK70:
Sağolasın canım benim ❤️:KK60:

Gunaydin millet
Sabah kalktim bazlamanin hamurunu yaptim attim firina 20 dakikada mayalandi:KK54:sonra ne oldu dersiniz kizla hic bi sey yemeyen oglan yedi digerleri dillerine surmediler:olamaz:
Zaten hiçbir şey yemeyen çocuk yediyse, diğerleri başka şeyler de yiyebilir.
Afiyet bal şeker olsun kuzulara :KK72:

Back
X