- 8 Nisan 2017
- 57.049
- 301.220
- 698
AynenAnneye dinlenme yok:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenAnneye dinlenme yok:)
Afiyet olsun canımAfiyet bal şeker olsun bizde hayat yeni başlıyor dün gece kızı 3 de zor uyuttum bugün en geç 1 de uyutmayi planlıyorum :))
Çayı demledim bekliyorum çökmesini :)
Hayırlı gecelerBen uyku moduna geçiyorum kızlar
Hayırlı geceler![]()
Sagol canim.Akdeniz anemisi hastalığı hakkında konuşuyoruz.
Eşlerin birinde varsa, çocuklarda da çıkabiliyormuş ama sorun oluşturmuyormuş.
Fakat çiftin ikisinde de varsa, çocuklarda ölümcül sorunlar çıkabiliyormuş.
Bende bir zamanlar tekstile girmiştim Kalite kontrole verdiler ilk sonra Ortacı oldum ilk bir hafta her yanım tutulmuştu devamlı ayaktasın yarım saat yemek molası o kadar 12 saat çok zor oluyor bilirim Allah kolaylık versinYorucu bacım, makina başında olacağım günü dört gözle bekliyorum. Şef direk kalite kontrole verdi, bir işi fazla bilmemek gerekiyor demekki.
8 saat ayaktayım![]()
Et canımBenden neyi çaldığını buldum seni yarın ifşa edeceğim
Sen deynep in kivirciklarini calmistin birde demi
Benim kini kamufle etmek için çamaşır suyuna yatırmış sanırım![]()
Oğluma da doktor 8 aylıkken Akdeniz anemisi taşıyıcısı olmaktan şüphelenmişti yapılan testler hep sınırda çıkıyordu özel bir test daha yapıldı bunun için 1 yaş sonrasında bşy çıkmadı ama kan değerli hala sınırdadır 12 olması gerekse hep 11 11.5 gibi et yemiyor ki hiç yeşil sebzelerle kuru yemiş baklagillerle karşılamaya çalışıyoruz ilaçta içiremiyoruz inşallah ilerde bi sorun olmaz bu durumuAynen canım ben de araştıra araştıra artık ihtisas yaptım:)
Tabi canım sürekli,halsiz,bitkin,yorgun ve hassas oluyoruz.Çünkü kanımız hep düşük ve hiç yükselmiyor.13-14 olması gereken oran benim 10 üstüne hiç çıkmamıştır:)
Sık kilo almalarım bile bu ve tiroid sebepliymiş.Doktorlar öyle söylüyor.
Geçmiş olsun canım inşaallah çıkmaz...Oğluma da doktor 8 aylıkken Akdeniz anemisi taşıyıcısı olmaktan şüphelenmişti yapılan testler hep sınırda çıkıyordu özel bir test daha yapıldı bunun için 1 yaş sonrasında bşy çıkmadı ama kan değerli hala sınırdadır 12 olması gerekse hep 11 11.5 gibi et yemiyor ki hiç yeşil sebzelerle kuru yemiş baklagillerle karşılamaya çalışıyoruz ilaçta içiremiyoruz inşallah ilerde bi sorun olmaz bu durumu
Geçen ay gittiğimizde isteyecektim kıyamadım çok ağlıyor canı yanıyor diye tutamıyoruz kaç kişi :) anne yüreği işte biraz daha akıllansın kan testi isteyeceğim yine inşallah çıkmaz bizim tarafta yok ama eşim tarafında bilmiyoruz olan varmı yok muGeçmiş olsun canım inşaallah çıkmaz...
Sen biraz daha büyüsün testi tekrarla:)
Benden caldigin yiyecek değilBende bir zamanlar tekstile girmiştim Kalite kontrole verdiler ilk sonra Ortacı oldum ilk bir hafta her yanım tutulmuştu devamlı ayaktasın yarım saat yemek molası o kadar 12 saat çok zor oluyor bilirim Allah kolaylık versin
Et canımmarket fişlerim var ki kanıtlarım var
![]()
neyi çamaşır suyuna batırıdm kız onu anlamadım
![]()
İyi geceler tatlı rüyalarAfiyet olsun canım![]()
C A N O in anne-babası geldi, o giremez bir süre.
@H E yeni elemana eğitim veriyordu en son.
Ben sabah 6 da kalkıyorum, anca molalarda gelebiliyorum, akşamda erkenden uyuyorum
Senin koşturman malûm, bitmiyor
Küçük çocukluların işi daha zor, hele ki okullularsa, sürekli evde hastalık durumu hakimdir bu mevsimde![]()
Geçmiş olsun balımAh nerde canım grip olduk yine evdeyiz burun çekiyoruz
Sen yaparsın, ilk tarif ekleyen süper hızlı gadınnnKolay gelsin ballım, önümüzdeki haftaiçi iş çıkışı full temizlik yapacağım inşallah
Artık nasıl yetişeceksemhaftasonu günüm var çünkü
![]()
12 saat dayanamazdım herhaldeBende bir zamanlar tekstile girmiştim Kalite kontrole verdiler ilk sonra Ortacı oldum ilk bir hafta her yanım tutulmuştu devamlı ayaktasın yarım saat yemek molası o kadar 12 saat çok zor oluyor bilirim Allah kolaylık versin
Et canımmarket fişlerim var ki kanıtlarım var
![]()
neyi çamaşır suyuna batırıdm kız onu anlamadım
![]()
Allahtan eşimde 8-4 bu hafta, cam-perde işini ona yıkmam lazımSen yaparsın, ilk tarif ekleyen süper hızlı gadınnn![]()
Allah iyiliğini versin kızBenden caldigin yiyecek değilsenin fotolara göz gezdirince farkettim bir baktım evde yok benimki
![]()
![]()
Zaten hiçbir şey yemeyen çocuk yediyse, diğerleri başka şeyler de yiyebilir.Gunaydin millet
Sabah kalktim bazlamanin hamurunu yaptim attim firina 20 dakikada mayalandisonra ne oldu dersiniz kizla hic bi sey yemeyen oglan yedi digerleri dillerine surmediler
![]()