- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihlamur hazırladım kendimeYine nereye kayboldunuz![]()
Esim disardaydi gelirken sut al dedim almis yarin yaparim artik bazlamayiYine nereye kayboldunuz![]()
Afiyet olsunIhlamur hazırladım kendime
Yine mi kaçtılar![]()
Şifa olsun kuzularaEsim disardaydi gelirken sut al dedim almis yarin yaparim artik bazlamayi![]()
Sagolasin teyzeleriŞifa olsun kuzulara![]()
Havada soğuk gelir sıkıntı olmazNevoşum, artık kategorilerde yaptığınız yemekleri hayrına benim eve yollayabilirsiniz, kabulümdür![]()
Değil mi, 1 ay yemek ne yapacağım derdi olmazHavada soğuk gelir sıkıntı olmaz![]()
Önümüzdeki kategori buzluğa konacak yemekler yapalımDeğil mi, 1 ay yemek ne yapacağım derdi olmaz![]()
Allah kolaylik versin canim. Alisirsinda zamanlaHep yürüyorum canım, hataları yapanları uyarmam gerekiyor. Sabit kalmıyorum yani![]()
Dolabım boşÖnümüzdeki kategori buzluğa konacak yemekler yapalımSen dolapta yer aç
![]()
Evet nevos ya darisi sana olsun boncuum. Bagisikligini guclendrmeye bak canim.. yoksa hastaliktan kurtulamiyo insanOhhh ne güzel kurtulmuşsun:)
Yok canım bu sıra kaç kez randevu aldım geri iptal ettim:)
İyi o zamanDolabım boşbu sene buzluğa birşey atmadım
Geçen Deynebim hatırlattı ama, kışlıklar marketten![]()
Ya ispanakli gozleme vs olurda zor acilir sertlesiyo hamur buzdolabinda.. ama yagli bazlama guzel olmaz bence.. yapacak birsey yok:)Olsa sasardim zatiilla bana sabah sabah eksin olacak
![]()
Benim kansızlıktan canım çabuk hasta olmam olunca iyileşemiyorum.Dinlenemiyorum ondan olabilir:)Evet nevos ya darisi sana olsun boncuum. Bagisikligini guclendrmeye bak canim.. yoksa hastaliktan kurtulamiyo insan
İnşallah canım benimAllah kolaylik versin canim. Alisirsinda zamanla
Kansizlik derken demir eksikligi mi?Benim kansızlıktan canım çabuk hasta olmam olunca iyileşemiyorum.Dinlenemiyorum ondan olabilir:)
Talasemi var canımKansizlik derken demir eksikligi mi?