• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk hava ve dışarıdaki hayvanlar

Zamaninda ulkemize ne zarar veren topraklarimizi alan ne zulumler eden ulkelere ozeniyorlar.tarih bilgisi olsa biraz..iste onlar yuzunden bu milletler bizi ezik gormeye basladi.herkeste bir batililasma cabasi.
Hepsi gitse onlarla yasasa madem.kendi topraginda kendi milletini hor goruyor.git kardesim o zaman.yada insan gibi ulkene faydali ol.hep elestiri hep kinama..diger ulkeler mukemmel degil mi.
Gorumcem almanyada yasiyor.10 yillik karsi komsusu alman.bir gece cok ihtiyaci olmus.varsa yarim ekmek istemis.
Alman komsu veremem demis..yarin markete gitmeyecegim evimdeki ekmek bana yeter demis.
Adamlar hayvanmi bakar.once insan doyursun.
Bizde oylemi..evimde yemek olmasin.biri kapimi calsa ne var ne yok veririm..
avrupa yada amerikada köpeklerini komşularının evlerinin önüne dışkılattırmıyorlarki,hayvanının pisliğini sokakta bırakmanın cezası var,bizde köpek sahipleri zevkle köpeklerini gezdirir o sokakta çocuk oynayacakmış falan düşünmez,bırakır pisliğini olduğu yerde arkasındn biz temizleriz,hevesle hayvan alırlar,sonra giderken yanlarında götürmezler biz bakarız

avrupa yada amerikada köpeklerini komşularının evlerinin önüne dışkılattırmıyorlarki,hayvanının pisliğini sokakta bırakmanın cezası var,bizde köpek sahipleri zevkle köpeklerini gezdirir o sokakta çocuk oynayacakmış falan düşünmez,bırakır pisliğini olduğu yerde arkasındn biz temizleriz,hevesle hayvan alırlar,sonra giderken yanlarında götürmezler biz bakarız
Benim buna birsey dedigim yok.Cok baskaseyler yazdim.ulkeyi surekli hor gorenler icin yazdim.hicbir millet super degilbu mantikta olmak yerine iyilestirme cabalari olmali.
Biz konyadayiz.sitemizdeki kediler vardi.toplanip atmak istediler.mucadele ile kedi evi barinak yaptik.biz ilgilendikce bunlar gordukce herkes usulune gore beslemeye basladi.ilgilenmeye basladi.buyuk bir degisim olustu yasadigim sitede kedilere karsi.
Oturup surekli elestirmek ulkeyi kinayip durmak begenmemek..surekli avrupayi ornek gosterenlere fitilim.bu kadar

ben de öyleyim :KK43: ama ben kendimi şöyle avutuyorum, bahçemde baktığım kedilerim var, onlara sabah akşam düzenli mama veriyoruz, bir de sığınacakları bir yuva yaptık. en azından oraya giriyor 2 tane. biri zaten başına buyruk, gezip gezip geliyor. akşam mesela biz yemek yemeden önce onların mamasını verir annem.ben onlar doydu mu huzur buluyorum ancak. en azından onları korumaya aldım karınları tok diye teselli oluyorum. sokaktaki diğer bütün hayvanlar içinde dua etmekten başka bişey yapamıyorum. hepsine yetişmemiz mümkün değil ki :KK43:

Zamaninda ulkemize ne zarar veren topraklarimizi alan ne zulumler eden ulkelere ozeniyorlar.tarih bilgisi olsa biraz..iste onlar yuzunden bu milletler bizi ezik gormeye basladi.herkeste bir batililasma cabasi.
Hepsi gitse onlarla yasasa madem.kendi topraginda kendi milletini hor goruyor.git kardesim o zaman.yada insan gibi ulkene faydali ol.hep elestiri hep kinama..diger ulkeler mukemmel degil mi.
Gorumcem almanyada yasiyor.10 yillik karsi komsusu alman.bir gece cok ihtiyaci olmus.varsa yarim ekmek istemis.
Alman komsu veremem demis..yarin markete gitmeyecegim evimdeki ekmek bana yeter demis.
Adamlar hayvanmi bakar.once insan doyursun.
Bizde oylemi..evimde yemek olmasin.biri kapimi calsa ne var ne yok veririm..
Helal olsun hanimlar ne guzelde demissiniz Yinemipilav Yinemipilav insallah allah sana hidayet verir musluman kardesim ;) allah sana vatan millet sevgisi ihsan eylesin
Bu ulkede yasayip bu ulkeyi beğenmemek bu ulkenin ekmegini yemek ama sevmemek .. googledan kopyala yapistir her mesajin kultur her mesajin medeniyet parmaklarimizi degil beynimizi calistiralim bu vatana vatandasina meseniyetsiz demeden once

Back
X