Bebek İkinci El Soğuk hava üfleyen buhar makinası satan var mı?

Aslında böyle bir ürünü satan vardı ama şimdi ilanı bulamıyorum bilen varsa beni
lütfen bilgilendirir misiniz....

merhaba,
buhar makinesi ilaçlımı ( bronşit hastaları için ventolinle kullanılan ) .yoksa ilaçsız sadece oda nemlendirmek için olanlardanmı arıyorsunuz.

merhaba,
buhar makinesi ilaçlımı ( bronşit hastaları için ventolinle kullanılan ) .yoksa ilaçsız sadece oda nemlendirmek için olanlardanmı arıyorsunuz.

odayı nemlendirmek için arıyorum kızım 2 aylık aslında gerek görmemiştim ama burnu çok doluyor ondan olabilir diye düşünüyorum...

bende var,kızım büyüdüğü için artık kullanmıyorum.istanbuldayım düşünürseniz.

$image.jpg

25 tl......

mail attım size geç oldu ama çocuklar yeni uyudu..QUOTE=englis;32484720]buhar makınası ıcın kargo dahıl fıyat ne ıstıyorsunuz acaba. mailden goruselım derya__er@hotmail.com derya ıkı alt tire[/QUOTE]

buhar makınası ıcın kargo dahıl fıyat ne ıstıyorsunuz acaba. mailden goruselım derya__er@hotmail.com derya ıkı alt tire

bu mesaj banamıydı acaba,arkadaş üzerine alınmışta :KK1:

arkadaşlar ilanım güncel sakaryadayım ben elinde buhar makinesi olan varsa srpilhan@hotmail.com adresinden görüşelim....

arkadaşım sana fiyat verenlere dönmüyorsunki,başkaları sordu ama ben senden cevap bekliyorum,sense ilanım güncel diyosun :KK37:

neyse iyi alışverişler size ...

bu mesaj banamıydı acaba,arkadaş üzerine alınmışta :KK1:

arkadaşım sana fiyat verenlere dönmüyorsunki,başkaları sordu ama ben senden cevap bekliyorum,sense ilanım güncel diyosun :KK37:

neyse iyi alışverişler size ...

dusduru hanım size değildi msj ım siz o arkadaşla irtibat kuralım değince araya girmek istemedim sonra biri daha var demiş ona da mail adresini yollamış o yüzden yazdım o msj 2 aylık kızım var onunla ilgileniyorum ilan güncel deyip çıktım...

elinizdeki makine bimin ürünü galiba kullanıcı yorumlarında çok sesli denmiş o yüzden teşekkür ederim....

kızlar sanırım elektronik eşyaları kargo ile pek göndermek istemiyoruz ben sakaryadayım buralarda elinde soğuk hava üfleyen hava nemlendiricisi olan varsa iletişim kuralım....

sevgiler...

X