tantanis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 7.195 9.105 118 7 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 srpcnrdnz .!.: Git tabi kız. Benim kurs uzak, 2 küçük bebe var arada acaba gitsem mi diyorum :) özellikle motor ve ilkyardıma git Genişletmek için tıkla... Öğrencilikten emekli olacam nerdeyse üstüne bir de motor dersi bünyeye fazla gelir benim Bana yolda gitmeyi öğretsinler yeter.
srpcnrdnz .!.: Git tabi kız. Benim kurs uzak, 2 küçük bebe var arada acaba gitsem mi diyorum :) özellikle motor ve ilkyardıma git Genişletmek için tıkla... Öğrencilikten emekli olacam nerdeyse üstüne bir de motor dersi bünyeye fazla gelir benim Bana yolda gitmeyi öğretsinler yeter.
Mata Hari Evdeki huzur,zenginlik budur.. Kayıtlı Üye 27 Haziran 2011 7.011 19.525 298 7 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 Tantanis .!.: Öğrencilikten emekli olacam nerdeyse üstüne bir de motor dersi bünyeye fazla gelir benim Bana yolda gitmeyi öğretsinler yeter. Genişletmek için tıkla... Allah'ım bir trafik canavarı doğuyor bende istemiyorum bir Sürü gereksiz şey ama el mecbur
Tantanis .!.: Öğrencilikten emekli olacam nerdeyse üstüne bir de motor dersi bünyeye fazla gelir benim Bana yolda gitmeyi öğretsinler yeter. Genişletmek için tıkla... Allah'ım bir trafik canavarı doğuyor bende istemiyorum bir Sürü gereksiz şey ama el mecbur
tantanis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 7.195 9.105 118 7 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #23 srpcnrdnz .!.: Allah'ım bir trafik canavarı doğuyor bende istemiyorum bir Sürü gereksiz şey ama el mecbur Genişletmek için tıkla... Içimde bi trafik canavarı yatıyor olabilir evet Hız konusunda fazla arzuluyum ama Istanbul trafiği işte elim kolum bağlı olacak bari derslerden kaçayım eccük
srpcnrdnz .!.: Allah'ım bir trafik canavarı doğuyor bende istemiyorum bir Sürü gereksiz şey ama el mecbur Genişletmek için tıkla... Içimde bi trafik canavarı yatıyor olabilir evet Hız konusunda fazla arzuluyum ama Istanbul trafiği işte elim kolum bağlı olacak bari derslerden kaçayım eccük
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.319 298 İstanbul 7 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #24 Vurur yüze ifadesi Gene kış geldi, faturalar cep yakacak bitanesi
jelibon25 3 melek annesi Kayıtlı Üye 11 Şubat 2014 3.656 1.188 148 8 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #25 Gelsin mikroplar ölsün.