Aralıktaki ehliyet sınavına kayıt olan aklımı seveyim benn. Kaya kaya giderim artık
El ele tutuşalım dostum ben de aralıktaki sınava gireceğimAralıktaki ehliyet sınavına kayıt olan aklımı seveyim benn. Kaya kaya giderim artık
Ilk seferde verirsem benim için de eğlenceli olacakçok zevkli oluyo,bende kışın sürmüştüm
Sınav ortağımm. Başladınız mı siz derslere? Ben en son ağustosta kayıt için gittim kursa. Tembel miyim neEl ele tutuşalım dostum ben de aralıktaki sınava gireceğim
Benim kurs uzak canım ya. 3 kuruş az olsun diye tanıdığın kursuna gidiyorumdaSınav ortağımm. Başladınız mı siz derslere? Ben en son ağustosta kayıt için gittim kursa. Tembel miyim ne
Yazılı sınav hakkında hiç bir fikrim yok. Sürüş deneyimleri de kuzen sağolsun. Iyisin iyi dedi gazladı beni kursa evden yuvarlansam gidecem gitmiyorum. Bu hafta bi giderim belkim.Benim kurs uzak canım ya. 3 kuruş az olsun diye tanıdığın kursuna gidiyorumdao Yüzden derslere gitmeyeceğim evden kendim çalışıyorum. Sen başladın mı?
Git tabi kız. Benim kurs uzak, 2 küçük bebe var arada acaba gitsem mi diyorum :) özellikle motor ve ilkyardıma gitYazılı sınav hakkında hiç bir fikrim yok. Sürüş deneyimleri de kuzen sağolsun. Iyisin iyi dedi gazladı beni kursa evden yuvarlansam gidecem gitmiyorum. Bu hafta bi giderim belkim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?