- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Az önce cvp yazdı. Şehirdışındaymış gittiği yeri söyledi yeni gelmiş eve filan. Bu kadar. İnsan bi sen napıyosun der usulende olsa. Cvp vermicem zaten.Size de neler yazdık yine adams msj yazmissiniz. Ne desek boş. Adam en sonunda anlamıyor musun seni istemiyorum yazacak
Zaten hayatta söyleyemem bana neden soğuksun diye.. Zaten Bi günaydın mesajı kaldı geriye onuda yazmazsa bizimki de bitti gibi bişey. Bilmiyorum ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum.Aynen büyük ihtimal seni terkedecek. Ama seninki en azından 1 haftadır sinyal veriyor. Ben de bir günde değişti her şey. Bir gün önce sarmaş dolaş elele kol kola yollarda gezerken ertesi gün adam ortada yok.
Bana sinyal verseydi daha farklı davranırdım. Senin yerinde olsam kesinlikle arayıp sormam. Peşinde koşmam. Onun yaptığının aynısını yapardım. Neden böylesin ilgisizsin deme bence. Soğuk duş etkisini bi yaşasın beyfendi.
Ve ilgisiz soğuk davranmalarının altından genelde başka bir kadın çıkar.Erkekler genelde açıkça terk ediyorum demezler başka biriyle ilgilendikleri için umursamazlar.
Ya bu pislik seni haketmiyor canım ya. Ne olur değerini bil kendinin. Şehir dışında sanki telefonu yok yanında! Pislik olduğu kadar da gerizekalı buAz önce cvp yazdı. Şehirdışındaymış gittiği yeri söyledi yeni gelmiş eve filan. Bu kadar. İnsan bi sen napıyosun der usulende olsa. Cvp vermicem zaten.
Aynen daha neler yazardım da ban yemiyim şimdiYa bu pislik seni haketmiyor canım ya. Ne olur değerini bil kendinin. Şehir dışında sanki telefonu yok yanında! Pislik olduğu kadar da gerizekalı bu
Sen kendini bi geri çek bakalım. Tepkisini gör en azından. Baktın hala aynı, o zaman yol verirsin.Zaten hayatta söyleyemem bana neden soğuksun diye.. Zaten Bi günaydın mesajı kaldı geriye onuda yazmazsa bizimki de bitti gibi bişey. Bilmiyorum ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Ama senin ki nasıl bir günde böyle olmuş anlayamadım. Keşke en azından Bi sebep söyleseydi.. İnsanca yapamıyorum deseydi.. Böyle yaparak ellerine ne geçiyor anlamıyorum.
Flört ilk 1-2 aylık tanıma evresi. Aslında sevgilisiniz tabi. Ama daha yeni tanıştığınız için adına flört diyorlar. Sevgililik daha uzun süreci kapsıyor. Amann hepsi aynı hesap gerçi:)Flört dediğiniz şey sevgiliniz değil mi arkadaslar biri beni aydınlatsın .Bizim zamaninmizda önce bakisma ,sonra benimle çıkar mısın ? Sevgililik ve final evlilik .Sonra olmazsa boşanma ilişki evreleri bunlardi .Şimdi bu flortse ,ne zan sevgili oluyosunuz ,ya da siz nesiniz ? Arkadaş mi sevgili mi yani inanın insanların evlenmeden tanımalı ama bu evrenin uzaması kadına zarar değil mi ya da psikolojiye çünkü belirsizlik yorar insanı
Lutfen ablaniz olarak söylüyorum,kimse sizi siz kadar mutlu edemez bunu başkasından beklemeyin ki güçlü olun .Adıni koyamayan bir ilişki sizi yıpratır devam etmeyin .Hayatınıza siz yön verin ki senin size değersiz bir varlık gibi davranmasına izin vermeyin .Kendinizin değerini bilin.Flört ilk 1-2 aylık tanıma evresi. Aslında sevgilisiniz tabi. Ama daha yeni tanıştığınız için adına flört diyorlar. Sevgililik daha uzun süreci kapsıyor. Amann hepsi aynı hesap gerçi:)
Geri çeksem ne olur ki.. Kafasında bitirdiyse umurunda olacağını sanmıyorum.. Bana yine hüsran düşecek anlaşılanSen kendini bi geri çek bakalım. Tepkisini gör en azından. Baktın hala aynı, o zaman yol verirsin.
Yok yok yazmıcam artık. Telefondan onunla ilgili her şeyi sildim zaten. Umarım hayatı boyunca mutsuz olur. Adi herif insanların duygularıyla oynamak neymiş görür inş.Konu sahibi lütfen bir daha mesaj atmayın. Flörtünüzün ilgilendiği başka biri var. Bu yüzden size cevap yazmıyor. Siz bezip bitirin diye yapıyor.
Yok yok yazmıcam artık. Telefondan onunla ilgili her şeyi sildim zaten. Umarım hayatı boyunca mutsuz olur. Adi herif insanların duygularıyla oynamak neymiş görür inş.Konu sahibi lütfen bir daha mesaj atmayın. Flörtünüzün ilgilendiği başka biri var. Bu yüzden size cevap yazmıyor. Siz bezip bitirin diye yapıyor.
Az önce cvp yazdı. Şehirdışındaymış gittiği yeri söyledi yeni gelmiş eve filan. Bu kadar. İnsan bi sen napıyosun der usulende olsa. Cvp vermicem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?