Soğuk davranan flörte nasıl davranmalı?

Himm.. Bu süreci ben olsam nasıl yonetirdim? Öncelikle ilk etapta şunu sormazdim: neden soğuksun ya da bir sorun mu var? Çünkü daha bu soruya dürüst cevap veren bir erkek duymadım. Verecekleri cevap yüzde 99, bir sorun yok sana öyle geliyor dur. O yüzden o sulara girmeden biraz gözlem yaparım..soğukluk hissediyorsam verici olmam yada üstüne düşmem. Bakarım nasıl ilerliyor ilişki.

Ben labbadanak sorarım bir sıkıntın ya da bir sorun mu var? diye. 😁 Benimle paylaşmanı isterim derim. Yok paylaşmıyorsan da bana trip atıp soğuk yapmasana yahu diye gülerim belki.. 😊 Böyle konuları tlf dan görüşüp konuşmayı ise hiç önermem. Bir göz göze gelme, bir gülümseme, bir iç çekiş olayı size açacakken telefonda kolayca yanlış tepkiler, sonuçlar, hatta görüntülü bile olsa yanlış anlamalar mümkün oluyor. Ha sorduğunuz halde bir şey yok ki deyip yine soğuk davranıyorsa derdi başkadır onun, salın gitsin derim..

Evet takipleşiyoruz whatsapptan falan engelleme de yok aynı zamanda
Hikayelerime bakıyor 😂
Benim de seninkine benzer biri girmişti hayatıma. Önce ilgi yağmuruna tutup sonra kendini geri çekenlerden yani:) Ben takipten çıktım adamı ama kaç ay geçti adam hala hikayelerime bakıyor hem de ilk bakanlardan:) ama asla yazma arama yok. Bu gerzekler ne içiyorsa ben de istiyorum. Kafaları baya güzel bunların🤪

Benim de seninkine benzer biri girmişti hayatıma. Önce ilgi yağmuruna tutup sonra kendini geri çekenlerden yani:) Ben takipten çıktım adamı ama kaç ay geçti adam hala hikayelerime bakıyor hem de ilk bakanlardan:) ama asla yazma arama yok. Bu gerzekler ne içiyorsa ben de istiyorum. Kafaları baya güzel bunların🤪
Aradı mı seninki ses seda var mı durum nedir?

Bazı insanları görmezden gelmek onlara verilen en büyük cezadır unutma.

Ne hikayelerine bak, ne whatsap durumlarına...
Mesaj falan atma, arama da yapma. Kendisi ya komple bitirecek sessizce yada dönüp sebebini soracak. Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir söz var biliyor musun 😃

Kızlar ben bunu akşam üzeri engelledim direkt. Mesajlarını da sildim. Telefonuma bulaşmış bir mikrop gibi geldi bana bir an😄 Dün yeteri kadar bekledim zaten, arasaymış bi zahmet.
Ama pişman da oldum, böyle laf sokan bir mesaj atıp mı engelleseydim acaba? Ne dersiniz?

Bazı insanları görmezden gelmek onlara verilen en büyük cezadır unutma.

Ne hikayelerine bak, ne whatsap durumlarına...
Mesaj falan atma, arama da yapma. Kendisi ya komple bitirecek sessizce yada dönüp sebebini soracak. Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir söz var biliyor musun 😃
Valla burada sebep soracak kişi benim, o değil😄

Kızlar selamlar

Flört ettiğiniz birisi var diyelim. Aranız çok iyi, uyum süper. Fakat son bir iki gündür soğuk ve ilgisiz davrandığını hissettiniz. Ortada şüpheleneceğiniz bir durum da yok. Belki de siz yanlış anladınız soğuk davrandığını, belki de öyle birşey yok.

Ama aklınıza takıldı bir kere. Bunu direkt sormak mı lazım? Yoksa akışına bırakıp inceldiği yerden koparsa kopsun mantığında mı davranmalı? Yani belki başkasına aklı kaydı ya da vazgeçti sizden vs.
Bu süreci nasıl yönetmeli? Fikirleriniz çok önemli.

Not: Bugün mesajlaşırken kısa kesmek istedim yazışmayı. Arayayım mı diye sordum. En azından ses tonuna göre belki ilerlerim diye ama şuan annesinin yanındaymış müsait olunca sen de müsaitsen konuşalım dedi. Tmm dedim ben de.
Telefonda hissettiklerimi söyleyeyim mi?

Güncelleme: Kızlar dün pek haberleşemedik. Onun işleri vardı dün baya. Akşam yazdı, günün nasıl geçti filan diye. Biraz konuştuk. Ama soğuktu sanki. İyi geceler derken bile soğuktu, önceden bir emoji falan koyardı. Sabah belli olur dedim durumu. Her sabah günaydın msj atar çünkü. Atmadı, öğleye doğru tünaydın cnm yazdı. Ben de üstüne aramak istediğimi söyledim işte. Devamı konu da yazıyor.
Bu şey değğil mi klasik Türk erkeği 🤔 Önce tüm ilgi alaka sevgi gösterişleri. Daha sonrra ilgiyi anında kesme. Büyük ihtimal ilgisini çeken konuştuğu başka biri var ama net olmadıkları için sizi de elde tutuyor. Bitirmek isteyecek kadar da korkak. Çoğu erkek ilşkiyi sonlandırmaz sonlandırma aşamasına getirip kadına bırakır.

Bu şey değğil mi klasik Türk erkeği 🤔 Önce tüm ilgi alaka sevgi gösterişleri. Daha sonrra ilgiyi anında kesme. Büyük ihtimal ilgisini çeken konuştuğu başka biri var ama net olmadıkları için sizi de elde tutuyor. Bitirmek isteyecek kadar da korkak. Çoğu erkek ilşkiyi sonlandırmaz sonlandırma aşamasına getirip kadına bırakır.
Sessiz mi kalmalı sizce de? Şuan engeli kaldırıp bi mesaj atasım var. 😏

Kızlar ben bunu akşam üzeri engelledim direkt. Mesajlarını da sildim. Telefonuma bulaşmış bir mikrop gibi geldi bana bir an😄 Dün yeteri kadar bekledim zaten, arasaymış bi zahmet.
Ama pişman da oldum, böyle laf sokan bir mesaj atıp mı engelleseydim acaba? Ne dersiniz?
Bu cevabı hislerin verir.
Yani geri dönüp sana çok mantıklı bir açıklama yapsa inanır mısın mesela?
Adamı ne kadar umursuyorsun?
Yokluğunda kendini yalnız hisseder misin?
Engellemek bence anlamsız olmuş. Engeli kaldırıp yazdığı zaman da geç meç cevap atar fazla umursamazdım ben olsam.
Ama adamı artık hiç umursamıyorsan kalsın o engel, olsa da olmasa da anlamsız yani.

Sağlıklı kafa yaramıyor bunlara. Ben de bugün paylaşım yapmış like attım mesela. Hikayesine baktım vs. Ben postunu beğendikten sonra hikayeme bakmış. Ben benim Hikayelerime bakıp bakmama durumunu kasıtlı yapıp kendince ayarladığını düşünüyorum açıkçası. Dengesiz davranmak lazım o zaman eeee bu böyle yapmıştı şimdi niye böyle desinler diye 😂

Bu cevabı hislerin verir.
Yani geri dönüp sana çok mantıklı bir açıklama yapsa inanır mısın mesela?
Adamı ne kadar umursuyorsun?
Yokluğunda kendini yalnız hisseder misin?
Engellemek bence anlamsız olmuş. Engeli kaldırıp yazdığı zaman da geç meç cevap atar fazla umursamazdım ben olsam.
Ama adamı artık hiç umursamıyorsan kalsın o engel, olsa da olmasa da anlamsız yani.
Adamı baya bir umursamıştım. Normalde pek duygusal biri değilimdir ama dün oturup ağladım bildiğin. En son lisede bir erkek için ağlamıştım düşün yani:) Kendimi kandırılmış gibi hissettim. Bu hafta sonu buluşma planları yaparken geldiğimiz nokta içler acısı. Yarın kafamı bi toplayıp tekrar düşüneceğim ne yapacağımı.

Sağlıklı kafa yaramıyor bunlara. Ben de bugün paylaşım yapmış like attım mesela. Hikayesine baktım vs. Ben postunu beğendikten sonra hikayeme bakmış. Ben benim Hikayelerime bakıp bakmama durumunu kasıtlı yapıp kendince ayarladığını düşünüyorum açıkçası. Dengesiz davranmak lazım o zaman eeee bu böyle yapmıştı şimdi niye böyle desinler diye 😂
İyi yapmışsın onlar nasıl bize dengesiz davranıyorlarsa onlara da ayna tutmak lazım böyle. Hatta bi storysine de emoji at. Beyni yansın biraz daha.

Bu tarz adamlar ne senden vazgeçer ne de seninle ilgilenir. Engellemekle doğrusunu yapmışsın bence. 3 haftadır konuştuğum biri var flörtten ileri sevgili gibiyiz artık. Yoğun çalışıyoruz ikimizde ama arar, yazar muhakkak vakit ayırır. Bana yazmayan, ilgi göstermeyen adam hayatımda olmasın zaten. Bence ilgisizlik büyük sıkıntı ikili ilişkilerde. Engeli kaldırma, dönüşte yapma.

X