Soğuk ayran çorbası diyetini birlikte yapmak isteyenleri bekliyorumm

Celinlikli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
5
0
30
Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllardır forumu takip edip aranıza katılmamıştım. Kısmet bugüneymiş, diyet serüvenimde benimle birlikte azimle yapacak arkadaş arıyorum.

Başlangıç kilom:70
Düşmek istediğim kilo:55

Cumartesilerini tartı günü olarak belirliyorum.

Diyet ayrıntıları

Sabah geleneksek kahvaltı
Yumurta, zeytin, peynir, haşlanmış yumurta ya da kepekli tost vb

Öğle
Soğuk ayran çorbası 2 kase

Akşam
Soğuk ayran çorbası 1 kase

Aralarda kuruyemiş kuru meyve taze meyve

Ayran çorbası tarifi
Malzemeler
Nohut
Buğday
Bir gece önceden ıslatıyoruz, ertesi gün pişiriyoruz.
Pişen bakliyatları sulandırılmış yoğurda ekleyip isteye göre nane pulbiber biraz tuz ekleyerek tüketiyoruz.

Benimle başlamak isteyen var mıı sizleri bekliyorum :))

Canım hamileyim diyet yapamam ama bu diyetini yorumlaya bilirim yada zamanında yaptığım diyetten tavsiye verebilirim. Öncelikle eğer yürüyüş yapmayacaksan ekmeği hayatından çıkar malum virüs zamanındayız. Ben bayağı 32 bedene düşmüştüm 40 lardan ekmeği kestim hamur işi yok sabah ları ekmeksiz yumurta Peynir zeytin şekersiz çay içtim ara öğün yap seni tok tutacak şeyler mesela Ceviz olabilir ben ekmeksiz tavuk yedim öğlen akşam uyumadan önce bir kase yoğurt ama acılı pul biberli nasıl çalışıyor bağırsakların bilemezsin o acılı yoğurt sayesinde :) bol şans sana

Canım hamileyim diyet yapamam ama bu diyetini yorumlaya bilirim yada zamanında yaptığım diyetten tavsiye verebilirim. Öncelikle eğer yürüyüş yapmayacaksan ekmeği hayatından çıkar malum virüs zamanındayız. Ben bayağı 32 bedene düşmüştüm 40 lardan ekmeği kestim hamur işi yok sabah ları ekmeksiz yumurta Peynir zeytin şekersiz çay içtim ara öğün yap seni tok tutacak şeyler mesela Ceviz olabilir ben ekmeksiz tavuk yedim öğlen akşam uyumadan önce bir kase yoğurt ama acılı pul biberli nasıl çalışıyor bağırsakların bilemezsin o acılı yoğurt sayesinde :) bol şans sana

canımm çok teşekkür ederim yorumun için. Öncelikle Allah bağışlasın :KK200:
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün başladım bu diyete, ofis çalışanıyım hem ev hem iş spor yürüyüş biraz zor :)
Aralarda dediğin gibi kuruyemiş cevizle bir kaşık lor peyniri çok tok tutuyor.
Sağlıklı beslenerek 78 kg dan 6 ayda 63 e düşmüştüm ama pandemi sürecinde geri aldım şu an 70 kiloyum :KK43:
Daha fazla almadan detox niyetine bu çorbayı yapıcam.
En azından 7 -8 kilo bu şekilde verip kalan kilomu yine sağlıklı beslenerek vermeyi düşünüyorum.. :nazar:

canımm çok teşekkür ederim yorumun için. Öncelikle Allah bağışlasın :KK200:
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün başladım bu diyete, ofis çalışanıyım hem ev hem iş spor yürüyüş biraz zor :)
Aralarda dediğin gibi kuruyemiş cevizle bir kaşık lor peyniri çok tok tutuyor.
Sağlıklı beslenerek 78 kg dan 6 ayda 63 e düşmüştüm ama pandemi sürecinde geri aldım şu an 70 kiloyum :KK43:
Daha fazla almadan detox niyetine bu çorbayı yapıcam.
En azından 7 -8 kilo bu şekilde verip kalan kilomu yine sağlıklı beslenerek vermeyi düşünüyorum.. :nazar:
İnşallah başarılı olursun canım ama protein de al tavuk et yada balıkta ye hasta olursun bağışıklığın düşer

X