Y Yagmur9248 Guru Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2011 508 84 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Yagmur9248 #1 Merhabalar normalde perşembe ameliyatım vardı ama bir haftadır boğzlarım acıyor başım ağrıyor. Bugün tahlilleri yaptıracağım normalde. Kanda bir şey çıkmazsa yapıyorlar mı acaba soğuk algınlığı varken ameliyat olan oldu mu?
Merhabalar normalde perşembe ameliyatım vardı ama bir haftadır boğzlarım acıyor başım ağrıyor. Bugün tahlilleri yaptıracağım normalde. Kanda bir şey çıkmazsa yapıyorlar mı acaba soğuk algınlığı varken ameliyat olan oldu mu?
Geveze Sirin Guru Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 182 50 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Yagmur9248 #2 genizde akıntı varsa yapmazlar siz doktorunuza haber verin bence
Y Yagmur9248 Guru Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2011 508 84 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Yagmur9248 #3 Geveze Sirin .!.: genizde akıntı varsa yapmazlar siz doktorunuza haber verin bence Genişletmek için tıkla... Görüştüm ertelendi bayram sonrasına olup biticekti ameliyat ne güzel ama hayırlısı artık
Geveze Sirin .!.: genizde akıntı varsa yapmazlar siz doktorunuza haber verin bence Genişletmek için tıkla... Görüştüm ertelendi bayram sonrasına olup biticekti ameliyat ne güzel ama hayırlısı artık
Geveze Sirin Guru Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 182 50 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Yagmur9248 #4 denizdeniz93 .!.: Görüştüm ertelendi bayram sonrasına olup biticekti ameliyat ne güzel ama hayırlısı artık Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun kötü bir sonuç yaşamanızdan iyidir sizin için
denizdeniz93 .!.: Görüştüm ertelendi bayram sonrasına olup biticekti ameliyat ne güzel ama hayırlısı artık Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun kötü bir sonuç yaşamanızdan iyidir sizin için