Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz.Merhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusummsoğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/
Üstüne sogan rendeleyinMerhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusummsoğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/
Bdv derdin bumu gerçekten? Nasıl oluyor dolmaya soğan koymamışım aaa Bdv de konu açmalıyımMerhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusummsoğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/
Hamileyken soğandan tiksinmiş biri olarak herşeyi soğansız yedim dolma da dahil güzel oluyordu sorun olmazMerhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusummsoğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/
Sogansiz da olur ama soğanlı daha lezzetli olurduMerhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusummsoğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/
+1Sogansiz da olur ama soğanlı daha lezzetli olurdu
Ben de yalniz yaşarken sogansiz yapardım yemekleri, o zamanlar sogani pek sevmezdim de.Hamileyken soğandan tiksinmiş biri olarak herşeyi soğansız yedim dolma da dahil güzel oluyordu sorun olmaz![]()
Valla cok kotu olmustu. En son lapa olmasjni da göze alarak yarim demlige 1 yemek kasigi sumak ekledim. 2 tanede sogan rendeleyip dolmalara ekledim, 15 dk felan kaynattm öyle kurtarabildimNasıl olacağını yedikten sonra yazın bari. Başlık boşa gitmesin.
ben asla soganli bisey yemem dolmayi sarmayi kisacasi tum yemekleri sogansiz yapiyorum gayette oluyorMerhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusummsoğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/