Soğansız dolma olur mu ? :/

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusumm 😕 soğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/

Merhaba arkadaslar, dolma yaptım da tam doldurdum pismeye basladi. Anammm soganlari gördüm ve o an aklima geldiki icine soğan birakmayi unutmusumm 😕 soğansız nasl olacak acaba . Bende sogani seven biriyim :/
Üstüne sogan rendeleyin 😄

Bdv derdin bumu gerçekten? Nasıl oluyor dolmaya soğan koymamışım aaa Bdv de konu açmalıyım :KK57:

Konuyu yanlıs yere açmışsın. Ve yemişsin banı hadi geçmiş olsun, düştün mapus dallarına 😂😂😂😂

Hamileyken soğandan tiksinmiş biri olarak herşeyi soğansız yedim dolma da dahil güzel oluyordu sorun olmaz 🤪

Sogansiz da olur ama soğanlı daha lezzetli olurdu

Fazla bi eksiklik olmaz. Başka bi yemek olsa eksikligi daha fazla belli olurdu.

Hamileyken soğandan tiksinmiş biri olarak herşeyi soğansız yedim dolma da dahil güzel oluyordu sorun olmaz 🤪
Ben de yalniz yaşarken sogansiz yapardım yemekleri, o zamanlar sogani pek sevmezdim de.

Nasıl olacağını yedikten sonra yazın bari. Başlık boşa gitmesin.
Valla cok kotu olmustu. En son lapa olmasjni da göze alarak yarim demlige 1 yemek kasigi sumak ekledim. 2 tanede sogan rendeleyip dolmalara ekledim, 15 dk felan kaynattm öyle kurtarabildim😂

soğan bırakmak ne ya, yeni yeni konuşmalar görüyorum burda :D soğan koymak/soğan eklemek/soğan doğramak var bildiğim :D neyse bence dert ama soğansız sevmem ben de

ben asla soganli bisey yemem dolmayi sarmayi kisacasi tum yemekleri sogansiz yapiyorum gayette oluyor😂

Olmaz lezzeti veren soğan zaten
Baharatlı pilav gibi olur içi

Back
X