- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Arada bana da oluyor canım haklısınBugn alinganim galiba biraz sogudum forumdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bana da oluyor canım haklısınBugn alinganim galiba biraz sogudum forumdan
Yakın sayılırım Canım
Dagildi topik kullanilmayan topik oldu:)Kimseler gelmemiş bugünn :/
evet tatlım ama dönecek inşalalh❤♡❤♡❤♡Neden uyelik iptaili mi
Aynen benim üstümde de bugün tır varDepresyin sanirim burdan yayiliyo zehirli gaz gibi zira bende girdim cikamiyorum
aaa gitti mi miyav_suevet tatlım ama dönecek inşalalh❤♡❤♡❤♡
kendi isteğiyle tatlım kafasını toparlayıp gelecek inşallah❤♡❤♡❤♡aaa gitti mi miyav_su
Aaa neden? Kendi mi istedi
Gelsin gelsin yakendi isteğiyle tatlım kafasını toparlayıp gelecek inşallah❤♡❤♡❤♡
Ne demek.mistik hatun rica ederim zevktibenimde bögrumde yine ayni ökuz oturuyo boguyo sanki nefesimi kesiyoAynen benim üstümde de bugün tır var
Beğeniler için sağol canım...mucukksss
tatlım çok engel olmaya çalıştım ama kaframı dinleyip gelecem diyince bir şey diyemedim inşallah en kısa sürede gelecek❤♡❤♡❤♡Gelsin gelsin ya
Miyav_su nerelerde diye bakarken buldum sizi. Merak ettim ben de onu. Yalnız kalmak istedi heralde biraz, bazen insan kimse ile konuşmak görüşmek istemiyor. Yazdığınız iyi olmuş teşekkürlertatlım çok engel olmaya çalıştım ama kaframı dinleyip gelecem diyince bir şey diyemedim inşallah en kısa sürede gelecek❤♡❤♡❤♡
rica ederim tatlım❤♡❤♡❤♡ inşallah en kısa sürede dönecek aramıza ❤♡❤♡❤♡Miyav_su nerelerde diye bakarken buldum sizi. Merak ettim ben de onu. Yalnız kalmak istedi heralde biraz, bazen insan kimse ile konuşmak görüşmek istemiyor. Yazdığınız iyi olmuş teşekkürler