- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Bu topik de bir zamanlar tarlaydı , tohum atanlar gelsin meyvesini toplasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SoganBu topik de bir zamanlar tarlaydı , tohum atanlar gelsin meyvesini toplasın
Ben burdayım kankaAy noldu bu sogan severlere yahu nerelerdesinuz
Nasıl geçti canım hastane :/Bende kendimlen konusurm o zaman ee pampa needen.
Valla nolmus pampis oyh sicakta hastaneden ciktim sincik yaniyorukkk
Kan verdimde sonuclar yarin cikcakmis ikizim ay bi kalabalik ki sorma bide kanalizasyon patlamis bahcede ortalik kırlagitmisNasıl geçti canım hastane :/
İnsallah temiz çıkar sonuçlar canım , kanalizasyona biri düşmeyince ilgilenmiyolar ki , eski boruları yenilesinler.Kan verdimde sonuclar yarin cikcakmis ikizim ay bi kalabalik ki sorma bide kanalizasyon patlamis bahcede ortalik kırlagitmis
ay ben çok iğneden korkarım dördüzüm geçmiş olsunKan verdimde sonuclar yarin cikcakmis ikizim ay bi kalabalik ki sorma bide kanalizasyon patlamis bahcede ortalik kırlagitmis
Kiz nasi cikaracan o bebegi o zaman saol dorduzum❤ay ben çok iğneden korkarım dördüzüm geçmiş olsun
Yiksinc biseydi ya sabaha butun adana sarilik olcakİnsallah temiz çıkar sonuçlar canım , kanalizasyona biri düşmeyince ilgilenmiyolar ki , eski boruları yenilesinler.
yapacak bir şey yok tatlım ama çok korkarım :) içeride dursun kızKiz nasi cikaracan o bebegi o zaman saol dorduzum❤
Civciv cikacak kus cikacak Valla istesende istemesende cikacakyapacak bir şey yok tatlım ama çok korkarım :) içeride dursun kız
aynen öyle :) hayırlısıyla gelsin de ❤♡❤♡❤♡Civciv cikacak kus cikacak Valla istesende istemesende cikacak
Aynenaynen öyle :) hayırlısıyla gelsin de ❤♡❤♡❤♡
Yakın sayılırım CanımBodrum da mı yaşıyosun canım
Sabahlar hayrlara çıksın tatlım , olmaz umarım :SYiksinc biseydi ya sabaha butun adana sarilik olcak
Sıkıcı gun keske izinli olmasaydimSabahlar hayrlara çıksın tatlım , olmaz umarım :S
Aynen ya 3gündür sıkıcı bence de :/Sıkıcı gun keske izinli olmasaydim